Muutama sana meistä

Vaikka blogi on toistaiseksi täysin tulevan morsiamen käsissä, tuntuu hassulta kirjoittaa hääsuunnitelmista ilman meidän molempien esittelyä. Olen nähnyt muiden blogeissa erilaisia kysymys- tai esittelyhaasteita ja toivottavasti pääsemme myös niiden kimppuun joskus. Sitä odotellessa hoidan ytimekkäät esittelyt meidän molempien puolesta, pitäen pääpainon toki häihin liittyvissä aiheissa.

Keitä olemme?

Jasmiina kirjoittaa tätä blogia ja tuleva sulhanen on nimeltään Peetu. Täytämme molemmat 30 vuotta samana vuonna, kun olemme suunnitelleet menevämme naimisiin – Peetu ennen häitä ja minä niiden jälkeen.

Asumme Helsingissä, mihin molempien urat ovat meidät tuoneet. Olemme kumpikin asiantuntijoita omilla aloillamme. Minä työskentelen markkinointiviestinnän ja PR:n parissa konsulttina, Peetu puolestaan finanssialalla. Lisäksi ohjaan liikuntaharrastukseni myötä tankotanssia (myös yksityistunteja polttariporukoille), mistä saatan kirjoittaa lisää jossain vaiheessa.

Missä tapasimme?

Tiemme kohtasivat yliopiston vapaavalintaisella iltakurssilla vuonna 2012. Luimme eri pääaineita, mutta kyseinen kielikeskuksen bisnesetiketti-kurssi yhdisti eri alojen liiketoimintaan suuntautuneet opiskelijat.

Parityönä tehtävä kurssityö tutustutti meidät toisiinsa, minkä jälkeen Peetu uskaltautui esittämään kahvittelukutsun. Sittemmin päädyimme molemmat tahoillamme Helsinkiin ja virallisesti olemme pitäneet yhtä vuodesta 2014.

Mikä meitä yhdistää?

Meissä molemmissa on sopiva sekoitus kotihiirtä ja kaupunkilaista. Nautimme yhteisestä arjestamme ja rauhallisista koti-illoista vailla turhaa ohjelmaa, joten tykkäämme panostaa kotimme viihtyvyyteen.

Toisaalta viihdymme kaupungin sykkeessä ja palveluiden äärellä. Lyhyet kaupunkilomat useamman kerran vuodessa ovat meidän molempien juttu ja silloin ohjelmamme täyttyy keskustan kaduilla haahuilusta, parhaiden ravintoloiden metsästyksestä ja ostoksista.

Panostamme arjessa viihtyvyyteen ja määrän sijasta laatuun, minkä toivomme välittyvän myös häissämme. Siihen liittyen lisää ajatuksia häiden tyylistä onkin varmasti tiedossa täällä blogin puolella useamman postauksen verran.

IMG_1029
Tuore yhteiskuva kuluneelta kesältä Peetun ystävän valmistujais- sekä 30-vuotisjuhlista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s