Loppuvuoden häätapahtumat

Häiden suunnittelun alettua tuskin maltan odottaa, että pääsen osallistumaan häämessuille ja muihin eri tapahtumiin täynnä ideoita ja inspiraatiota, sekä tietysti hääfiilistelyä sulhon ja läheisten kera. Suurin osa tapahtumista näyttää ajoittuvan alkuvuoteen, mikä on toki ymmärrettävää vuoden vilkkaimman hääkauden eli kesän lähestyessä.

Löysin pari tapahtumaa, jotka järjestetään vielä tämän vuoden puolella. Näistä olemme tulevan sulhasen kanssa ajatelleet osallistua Love me do -messuille, jotka järjestetään sopivasti kotikaupungissamme.

Love me do
6.10. Helsingin Kaapelitehdas

Suomen suurimmaksi häämessutapahtumaksi kuvailtu Love me do järjestetään lokakuussa kahdeksatta kertaa. Ohjelmassa on näytteilleasettajien lisäksi hääpukunäytös, musiikkia ja hääherkkujen maistelua. Tapahtuma on suunnattu etenkin häitä suunnitteleville pareille ja  Love me do:sta ollaan järjestämässä ilmeisesti laajempaa, kaksipäiväistä versiota tammikuun 2019 loppupuolella. Lisätietoa tapahtumasta täällä.

Hello love
13.10. Finlaysonin alue, Tampere

Jos Helsinki on liian kaukana, tai yksi tapahtuma syksylle ei riitä, Love me do:n jälkeisenä viikonloppuna Tampereella järjesteään Hello love -tapahtuma. Tapahtuma on osallistujille ilmainen ja järjestetään ilmeisesti yhdessä Häät-lehden kanssa. Tästä tapahtumasta voit lukea lisää täältä.

***

Ehkä näiden ansiosta tammikuu ja ensi vuoden häätapahtumat eivät tunnu niin kaukaisilta! Osaatteko vinkata muista häätapahtumista tälle vuodelle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s