Kihlajaiskutsu

Halusin kirjoittaa kihlajaisten eri osa-alueista vielä erikseen. Joten tässä tulisi meidän kihlajaiskutsu! Päätimme toteuttaa tämän varsin matalalla kynnyksellä ja nollabudjetilla, koska kihlajaiskutsut lähetimme vain tekstarilla lähimmille sukulaisille.

Tein kutsun netissä kätevällä Canva-ohjelmalla välittömästi, kun saimme kihlajaisten päivämäärän sovittua. Peetun hyväksyttyä kutsun ulkoasu, kului ehkä 10 minuuttia ja tämä oli jo lähetetty.

Tällainen siitä kuitenkin tuli:

love is love-2

Tämä on siis muutamia yksityiskohtaisempia tietoja lukuunottamatta sama kutsu kuin se, jonka lähetimme.

Väreiksi valitsin vaalean harmaata, valkoista ja mustaa. Löysin kauniin valmiin mallipohjan Canvasta hyödynnettäväksi ja tuunasin vain sen värejä ja sisältöä meidän kutsua varten. Hääkutsun ilme ei varmasti ole sama, en halunnut ottaa paineita sen suhteen vielä. Siksi mustavalkoisuuskin oli helppo vaihtoehto.

Koko homma oli todella helppoa, joten jos Indesign ei taitu (heh, heh) niin tässäpä helppo vaihtoehto omien kutsujen tai pohjien tekemiseen! Voisin hyvin kuvitella tekeväni Canvalla tai muuten itse sitten häihin huolellisemmin suunniteltuun kutsuun sopivat menukortit tai pöytäohjelmat, jotka voisi sitten painattaa toisaalla.

Mitä tykkäätte kutsusta?

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Kihlajaiskutsu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s