Maison Helsinki – upeita silkkikukkia

Vierailin viikonloppuna Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitsevassa Maison Helsinki -nimisessä putiikissa. Päädyin liikkeeseen nähtyäni somessa, että heiltä saa ihan pökerryttävän upeita silkkikukka-asetelmia ja -somistuksia häihin. Halusin tietenkin päästä tutkimaan tarjontaa paikan päälle ja vaihdoin myös putiikin omistajan kanssa muutaman sanan meidän tulevista juhlista.

Liikkeen kukkaloisto oli kyllä ihan huikea! Nämä ovat ehdottomasti kauneimpia näkemiäni silkkikukkia. Kaikki Maison Helsingin kukat on erikseen valittu ja teetetty liikettä varten, mikä näkyy kyllä lopputuloksessa.

enlight36
Näkymä liikkeen sisällä

Tässäpä vinkki budjetin kanssa kipuilevalle morsiamelle: Sain vierailuni aikana selville, että moni morsian on saanut häiden kukkasomistukset merkittävästi edullisemmalla vuokraamalla ne Maison Helsingin kautta. Putiikkia pyörittävä Katja Teinilä kertoi, että heiltä saa myös vuokrata juhliin kukin somistettuja vihkikaaria, kirsikkapuita tai oikeastaan lähes mitä tahansa muutakin silkkikukkien maan ja taivaan väliltä.

Näkemäni ja kuulemani jälkeen uskon, että tässä on myös meille ainakin osittain kukkasomisteiden kohdalla vaihtoehtoinen palveluntarjoaja. Täytyykin piipahtaa liikkeessä ensi vuoden puolella vaikkapa kaasojen kanssa mallaamassa potentiaalisia somistusvaihtoehtoja.

enlight35
Tämäkin kimppu meinasi lähteä kanssani kotiin

Jotain tarttui kuitenkin mukaani jo nyt, nimittäin pieni kihlajaiskimppu lähestyviin juhliimme. Esittelen kimpun ja suunnitelmani sen käyttämisestä vielä omassa postauksessaan.

Mitä mieltä te olette silkkikukkien käyttämisestä somisteena? Onko jollain jopa omakohtaisia kokemuksia?

enlight34
Kuvassa vasemmalla häihinkin vuokrattavat vaasit, oikealla ihanat hattulaatikot kukkineen

3 vastausta artikkeliin “Maison Helsinki – upeita silkkikukkia

  1. Maison Helsinki on kyllä niin herkku ❤ En itse tiennytkään, että he myös vuokraavat koristeita juhliin 🙂 Itse pidän silkkikukista kunhan ne näyttävät mahdollisimman aidoilta.

    Tykkää

    1. Heillä on instassa ja Facebookissa jotain esimerkikkejä juhlasomisteista. Mulla vähän sama juttu, joten täytyy katsoa miltä esimerkkiasetelmat sitten näyttävät kun päästään suunnittelemaan omia kukkasomisteita tarkemmin. Ainakin löytämäni kimppu on ihan aidon näköinen 😍

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s