Kihlajaiskimppu

Minulla on kihlajaiskimppu, joka on käytännössä ikuinen. Kerroin aiemmin vierailustani silkkikukkia maahantuovassa Maison Helsinki -putiikissa. Tyhjin käsin en tosiaan päässyt liikkeestä ulos, sillä keksin napata mukaani upean silkkipionikimpun kihlajaisia ajatellen.

Mistään hääkimppuun rinnastettavasta kimpusta ei nyt ole kyse, vaan tulen todennäköisesti käyttämään kimppua kihlajaisissa tarjoilupöydän tai muun tilan somistuksena. Sekä myöhemmin ihan vain kodin sisustuselementtinä.

IMG_6946

Koska emme ole tulleet ottaneeksi virallisia kihlajaiskuvia ammattivalokuvaajan kanssa, haluaisin meistä sulhon kanssa muutaman yhteiskuvan kihlajaisten yhteydessä. Olemmehan sitten sopivasti pukeutuneet ja laittautuneet juhlia varten.

Minulla on onneksi omasta takaa järjestelmäkamera, jolla uskon meidän saavan muutaman kivan kuvan muistoksi kotialbumiin. Täytyy vain houkutella pikkusiskot sopivalla hetkellä kuvausavuksi meidän talon sisäpihalle.

IMG_6943

Eikö olekin upea nippu silkkisiä pioneja? Tämä valkoinen kimppu somistaa nyt kihlajaisia odotellessa asuntomme kulmaa. Kuvien vanha tarjoiluvaunu on perintöä isoisoäidiltäni ja kimppu sopii sen päälle mielestäni kuin nakutettu.

Asetin kukat niin ikään perintönä saatuun vaasiin, joka on kapean kaulansa ansiosta juuri sopiva tälle kimpulle. Samanlaisella asetelmalla olisi tarkoitus somistaa tarjoilupöytää tulevissa juhlissa.

IMG_6951

2 vastausta artikkeliin “Kihlajaiskimppu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s