Ensimmäinen vierailu juhlapaikalla

Halusin jakaa Kämpin Peilisalin käynnillä ottamani kuvat vielä omassa postauksessaan. Kuten kirjoitin, olemme onnekkaasti jo vahvistaneet tulevan juhlatilamme varauksen ja sitä myöten myös hääpäivä on varmistunut.

Aloitimme juhlapaikan etsinnät lähettämällä tarjouspyynnöt paikkoihin, jotka kiinnostivat meitä kuvien tai muiden tietojen perusteella eniten. Meille nuo paikat olivat Klaus K:n Rake-sali ja Kämpin Peilisali, jotka molemmat kuuluvat sattumalta vieläpä samaan konserniin. Onneksemme saamamme tarjoukset olivat pitkälti linjassa alustavan budjettisuunnitelmamme kanssa, joten sovimme perättäisistä vierailusta molempiin paikkoihin vielä saman viikon lopulle.

Ensimmäisenä vierailukohteena toimi Rake-sali, joka oli toki itsessään hyvin kaunis. Toisin kuin Kämpissä, salin yhteydessä olleet muut tilat eivät kuitenkaan täysin vakuuttaneet meitä. Heti sen jälkeen saimme omin silmin todistaa Peilisalin ainutlaatuiset yksityiskohdat ja tunnelman. Vaikka pyysimme vertailevia tarjouksia myös muualta, sydämen sanelema päätös juhlapaikasta oli lähes sinetöity jo tuon ensimmäisen vierailun aikana.

Nämä kuvat otin puhelimellani vierailun aikana, joten ne eivät laadultaan parhaat mahdolliset. Itse juhlassa on toki onneksi mukana valokuvaaja, jonka taidoilla ja välineistöllä tilan loistokkuus varmasti tulee paremmin taltioitua. Siitä huolimatta, näitä kuvia on ihana katsoa, sillä ne vievät minut takaisin siihen hetkeen, kun pääsimme ihailemaan Peilisalia omin silmin ensimmäistä kertaa.

enlight29

enlight31

enlight32

enlight33

Mitäs pidätte? Minusta paikka on kertakaikkisen upea! Kuvatkaan eivät tee oikeutta Peilisalin kauneudelle, mutta kyllähän niistä jo ihan hyvän käsityksen saa.

Tästä on hyvä jatkaa muiden hääsuunnitelmien pariin, kun kaikki ei ole enää vain haaveilun asteella.

4 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen vierailu juhlapaikalla

    1. No kyllä! Juuri siksikin halusimme panostaa tilaan, ettei juhlatilan ilmeen lopputulos olisi vain meidän käsissämme. 😅 Peilisaliin varmasti riittävät kukat ja korkeintaan pienet yksityiskohdat niiden kaveriksi.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s