To do -lista elokuun jälkeen

Syyskuu on täällä ja meidän kihlajaisia vietetään aivan piakkoin. Töissä on ollut hurjan kiireinen viikko, eikä juhlasuunnitteluille ole juuri jäänyt iltatreenien ohella aikaa. Nyt elokuussa startanneen hääsuunnittelun jälkeen ajattelin ottaa katsauksen tämänhetkiseen loppuvuoden to do -listaan.

Luonnollisesti kaikki muukin häihin liittyvä on edelleen listalla. Koska suurinta osaa ei oikein edes pysty tässä vaiheessa vielä hoitamaan, pysyttelen kuitenkin lähitulevaisuuden tehtävissä.

Yliviivasin aiemmassa postauksessa listaamaltani tehtävälistalta jo onnistuneesti suoritetyt. Tältä tilanne siis nyt näyttää:

  • Kihlajaisten päivämäärän päättäminen
  • Kihlajaisten vieraslista ja kutsut
  • Kihlajaisten järjestäminen
  • Juhlapaikkojen kartoitus ja tarjouspyynnöt
  • Juhlapaikan varaaminen ja häiden päivämäärän päättäminen
  • Kaasojen ja bestmanien kosinnat

Hienostihan tässä ollaan päästy eteenpäin! Kihlajaisjärjestelyt ovat käynnissä parhaillaan ja juhlimaankin päästään ensi viikolla. Kaasokosinta minulla taas on edennyt, muttei täysin vielä saatettu loppuun (tästä lisää myöhemmin).

Kunhan kihlajaisista selvitään, päästään taas suuntaamaan ajatukset tulevaan hääpäivään ja häihin liittyviin järjestelyihin. Kirjoittelen varmasti päivitetystä tehtävälistasta, kunhan tilanne etenee.

Miten aikaisin muuten valokuvaaja tai mahdollinen bändi tulisi varata? Tuleeko meillä kiire, jos häihin on talvella enää 1,5 vuotta aikaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s