Asusuunnitelmia kihlajaisiin

kihlajaisasukollaasifinal

Kollaasin tuotteet: mekko Pinko / mekko InWear / mekko Closet / kengät Louboutin / laukku Saint Laurent

Kihlajaisten lähestyessä en ole malttanut olla suunnittelematta kaikkea niihin liittyvää. Nämä juhlat kun ovat tällä hetkellä meidän tietääksemme ainoa tilaisuus, jossa perheemme voivat tavata ennen häitä. Samalla päivä tarjoaa mahdollisuuden kaasojen ja bestmanien tutustumiselle ennen kuin pääsemme kunnolla vauhtiin hääsuunnitelmien kanssa.

Tein pienen kollaasin asusuunnitelmistani päivää varten. Jotenkin valkoinen mekko tuntuu kihlajaisiin ihanalta vaihtoehdolta, olenhan tuleva morsian. Sen oikean valkoisen hääpuvun pukemiseen on vielä lähes kaksi vuotta aikaa, joten tulevaa hääpäivää on aika ihanaa fiilistellä ennalta näinkin. Koska meidän kihlajaiset ovat päivätilaisuus kahvin ja kuohuvan kera, en ajatellut kuitenkaan sonnustautua mihinkään liian juhlavaan. Vajaa polvimittainen valkoinen ja pelkistetty mekko sopii varmasti päivän henkeen (ja sen aikana otettuihin kuviin) hyvin.

Suunnittelemani mekko löytyy jo itse asiassa kaapistani. Se on löytö viime maaliskuiselta New Yorkin matkalta, jonka teimme siskojeni ja äitimme kanssa. Enpä mekon ostohetkellä aavistanutkaan, kuinka passelisti se sopii nyt edessä oleviin juhliin.

Oikeastaan kaikki muukin asuun liittyvä löytyy minulta valmiiksi. Mekon pariksi puen aavistuksen vaaleanpunaiseen taittavat nudet ja korolliset avokkaat, jotka hankin ennen sulhon hyvän ystävän häitä viime vuonna. Niissä kengissä on jopa potentiaalia hääkengiksi, ellen onnistu löytämään parempaa paria ennen häitä.

Asun kruunaa tuo kollaasissa esiintyvä laukku, joka on luottokappaleeni useissa tilanteissa. Rehellisyyden nimissä, en tietenkään usko tarvitsevani laukkua. Katsotaan, nappaanko sen olalleni jos käymme ulkona ottamassa muutamia kuvia juhlien aikana.

Koko juhla-asuni koostuu siis käytetyistä ja jo omistamistani vaatteista tai asusteista, mikä kuvaa minua mielestäni aika hyvin. Pyrin etenkin arvokkaammissa hankinnoissani, jotka ovatkin useimmiten käyttöä kestäviä asusteita, satsaamaan laatuun ja ostamaan harvemmin. Siksi minusta onkin ihanaa, ettei minun tarvitse ostaa uutta jokaiseen juhlaan, vaikka ne olisivat omanikin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s