Kiitollinen kihlapari

Meidän kihlajaisia vietettiin tosiaan viime viikonloppuna kotonamme lähiperheen ja -sukulaisten voimin. Illalla kaasoni sekä Peetun bestmanit saapuivat vielä puolisoineen meille istumaan iltaa ja tutustumaan toisiinsa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille, jos ja kun ainakin osa vieraista näkee tämänkin postauksen!

Itse juhlat sujuivat vallan mainiosti, joskin kohtasimme sulhon perheen puolelta pientä epäonnea sairastumisen muodossa. Onneksi tämä ei kuitenkaan ollut ainoa tilaisuus kaikille perheenjäsenille tavata. Varmasti saamme loputkin ydinperheiden jäsenet tutustutettua toisiinsa vielä ennen häitä.

Kirjoittelen lisää meidän tarjoiluista ja ohjelmasta myöhemmin. Halusin nyt tähän väliin jakaa blogiin nämä kuvat meistä juhlapäivältä. Sain suunnitelmieni mukaisesti toisen siskoistani houkuteltua kameran kanssa ulos lyhyttä kuvaushetkeä varten. Toinen näistä kuvista onkin lähtenyt jo viikonlopun vieraille sähköisen kiitoskortin muodossa.

Tässä olemme me, rakastuneina ja onnellisina valinnastamme jakaa elämämme toistemme kanssa. ❤

kihlajaiset-Jasmiina-Peetu-2-pieni

kihlajaiset-Jasmiina-Peetu-1-pieni

5 vastausta artikkeliin “Kiitollinen kihlapari

    1. Voi kiitos! Kuvat onnistuivat yllättävän hyvin siihen nähden, että pihistimme toistaiseksi valokuvaajan hankinnasta. Mekko oli kyllä mahtavaa löytää omasta vaatekaapista, niin ei tarvinnut ostaa taas uutta näihin juhliin. Tykkään siitä kovasti ja nyt tuohon asuun liittyy lisäksi näin ihana muisto ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s