Video: Musiikkiesitys kihlajaisista

Siskoni vastasi meidän kihlajaisten live-musiikista, mistä kerroin muiden juhlasuunnitelmien yhteydessä eräässä aiemmista postauksista. Minulla on suuri perhe ja tämä kyseinen sisar, jota kutsutaan tuttavallisemmin Hanskiksi, on koko porukan kuopus. Hän käy musiikkilukiota ja on aloittanut hiljattain myös pop & jazz -lauluopinnot konservatorion puolella.

Pyysin siskon esiintymään kihlajaisiin jo hyvissä ajoin kesällä. Meidän onneksemme hän esiintyy mielellään lähes missä tahansa tilanteessa, joten en edes joutunut turvautumaan isosiskon äärimmäisiin suostuttelutaktiikoihin. 😀

Minulla oli muutamia kappaletoiveita, jotka kävimme yhdessä läpi hyvissä ajoin. Osan olen ehtinyt kuulla hänen esittämänään ennenkin, ainakin kotioloissa kun olen ollut käymässä vanhempieni luona. Kihlajaisten lähestyessä keksin kuitenkin vielä lisätä toivelistalle Reino Nordinin kappaleen Antaudun, jossa on mielestäni todella kaunis sanoitus, vaikken Reinon kovin fani muuten olekaan.

Kappale oli Hanskille sen verran vieras, että hän päätyi esittämään sen lyhennettynä ja omana sovituksenaan juhlissa. Minusta tämä versio on todella onnistunut ja kaunis, vaikka biisin tuntemattomuus näkyykin siskoni mielestä vähän videolla. Itse esiintyjän luvalla kuitenkin jaan esityksen videon muodossa täällä blogissa. Tämän tai muiden musiikkiesitysten aikana ei kyllä vältytty kyyneliltä.

Minulla on muitakin musiikkinumeroiden videoita juhlista, mutta niissä käy kova häly ja mekastus taustalla (ja etualalla). Paikalla oli lisäksi muun muassa muutama alle 5-vuotias sukulaispoikani, jotka esiintyvät päivällä kuvatuissa videoissa. Jätän vieraita ja satunnaista hälinää sisältävät videot meidän kotialbumiin, pienemmän piirin ihailtavaksi.

Koimme esitysten osalta juhlissa muuten melkoisen jymy-yllätyksen, kun kaasonani toimiva toinen siskoni nappasi esiin banjon. Saimmekin nauttia myös sisarteni esittämästä akustisesta lauluesityksestä, jota he olivat yhdessä harjoitelleet meidän kihlajaisia varten kesästä saakka. Kiitos siitä rakkaat siskokullat. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s