Kihlajaiskakku

Pitkästä aikaa postauksen parissa! Viime viikot töissä on ollut haipakkaa, johtuen pitkälti siitä että olen ottanut lisää vastuuta asioihin uuden toimenkuvani myötä. Nyt kiireisen työviikon päätteeksi on kuitenkin hyvä hetki unohtaa toimistoelämä hetkeksi ja palata hääblogin pariin.

Halusin jakaa nämä kuvat kihlajaiskakustamme omassa postauksessaan. Teimme kakun yhteistuumin siskoni ja äitini kanssa.

IMG_6987

Suunnittelimme kakun koristeita ja ulkomuotoa siskoni kanssa jo hyvissä ajoin ennen juhlia. Minun toiveenani oli pelkistetty mutta elegantti ja kauniisti sokerikukin koristeltu sekä yksivärinen kerroskakku. Ei siis mikään helpoin toteutus kotileipureille, mutta hyvin suunniteltu oli tässä tapauksessa puoliksi tehty. Selvitimme yhdessä keinot sokeriruusujen tekemiseen itse ja siskoni teki testierän koristeruusuja hyvissä ajoin ennen juhlaviikonloppua.

Olin kihlajaisviikollakin kovin kiireinen töiden parissa, enkä millään ehtinyt leipomaan kakkupohjia rauhassa. Onneksi äitini ehdotti viime hetkellä, että hän voi leipoa kakkupohjat valmiiksi ennen saapumistaan Helsinkiin. Samalla hän sain juuri visiooni sopivan kakkutarjottimen lainaksi ystävältään, täydellistä!

IMG_6986

Kihlajaisia edeltävänä iltana ja juhlien aamuna teimme sitten siskoni kanssa loput koristeruusut kakkuun, täytimme kerrokset ja kokosimme ne tarjottimelle.

Täytyy myöntää, että lopputulos ylitti reippaasti odotukseni ja huokailin kihlajaispäivänä ihastuksissani kun saimme koristelut siskoni kanssa valmiiksi. Miten kaunis kakku meille tulikaan!

kakkulahikuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s