Hääblogimiitti Love me do:ssa

Palataan vielä hetkeksi tämän syksyn Love me do:n pariin. Sen lisäksi että kyseessä olivat minulle ensimmäiset häämessut, pääsin tapaamaan aivan mahtavia ja upeita kanssabloggaajia tapahtuman yhteydessä järjestettyyn hääblogimiittiin!

Missasin heti ensimmäisenä aamulla muutamalla minuutilla meille järjestetyn Kovasen kyydin, mutta onneksi löysin blogien kautta etäisesti tutun näköisen joukon bloggaajia messujen sisäänkäynniltä saavuttuani paikalle toisella autolla. Heti alkuun meidät vietiin meille varattuun hääblogiloungeen, joka toimi tukikohtanamme messujen ajan.

Messujen alkupuoli kului pisteitä kierrellessä, mutta yksi päivän ehdottomista kohokohdista oli minulle hyvää ruokaa rakastavana Food Camp Finlandin meille tarjoama lounas. Tämä palkittu catering-yritys kuuluu samaan konserniin rakastamani ja legendaarisen Ravintola Olon kanssa. En ole varmaan koskaan syönyt niin herkullista seisovan pöydän lounasta.

LoveMeDo-21

LoveMeDo-23

LoveMeDo-24

Jos syystä tai toisesta meidän häiden ruoka ei tulisi juhlapaikan kautta, lähtisin ehdottomasti suunnittelemaan Food Campin kanssa meille häämenua. Onneksi heidän herkuistaan pääsee nauttimaan myös muissa tilaisuuksissa, joten täytyykin vinkata yrityksestä meillä töissä tapahtumia järjestäville kollegoille.

Lounaan yhteydessä pääsimme myös tutustumaan 25-vuotistaivaltaan juhlivan Häät-lehden päätoimittajaan Sari Yli-Salomäkeen, joka jakoi meille omien upeiden häämuistojensa kera kokemuksiaan häälehden toimituksesta sekä kiinnostavia ajatuksia hääsuunnittelusta. Uutena morsiamena kaikki häihin liittyvä on tullut minulle viime aikoina varsin uutena ja olikin ihanaa saada messuilta mukaan oma Häät-lehden juhlanumero. Jonkin verran lehteen nyt jo tutustuneena suosittelen sitä jokaiselle häitä suunnittelevalle morsiamelle, kaasolle tai muuten vain aiheesta kiinnostuneelle insiraation lähteeksi.

Lounaan jälkeen sulho saapui hetkeksi kiertelemään messupisteitä kanssani. Vieläpä omasta vapaasta tahdostaan, mikä ilahdutti tulevaa morsianta suuresti. Saimme eri pisteisiin tutustumalla paljon vahvistusta suunnitelmillemme. Lisäksi oli lohdullista, että pystyimme toteamaan toisillemme olevamme totisesti mukavan ajoissa liikkeellä. Luulenpa myös, että messuilla näytillä ollut Kovasen upea musta limusiinikuljetus voi olla meidän valintamme hääauton järjestelyksi (valitettavasti unohdin ottaa autosta kuvan, mutta se näkyy oheisen linkin kautta). Sulhon jatkettua matkaansa messuilta takaisin kotia kohti siirryin seuraamaan vuoden hääpukusuunnittelijakilpailun finaalia, josta jaoinkin omia suosikkejani jo edellisessä messupostauksessa.

Näytösten jälkeen luvassa oli jälleen hetki messupisteiden tutkimista, ennen kuin kokoonnuimme vielä maistelemaan meille varattua hääkakkua, jonka tarjosi Patisserie Teemu & Markus. Kakku oli suussa sulava juhlava versio porkkanakakusta. Ihana kokoonpano ja koristelu totisesti kruunasi kokonaisuuden. Mikä ihanan herkullinen päätös messupäivälle.

LoveMeDo-32

LoveMeDo-31

Päivän päätteeksi jatkoimme vielä osan porukan kanssa keskustan suuntaan istumaan yhdessä iltaa. Matkalle saimme mukaamme mahtavat tuotekassit, jotka oli koottu meille messujärjestäjien puolesta. Kassi oli melko herkkupainotteinen, ja sisällöltään muutaman muun messuilta tarttuneen tuotteen kera seuraavanlainen. Iso kiitos vielä tässäkin kohtaa tapahtumajärjestäjille mahtavasta miitistä!

LoveMeDo-33

En ole tähän mennessä onnistunut metsästämään kuvaa meidän hääbloggaajien porukasta, mutta mukana miitissä olivat minun lisäkseni seuraavat hääbloggaajat:

Kiitos myös teille kaikille upeille naisille mahtavasta päivästä! Oli ihana tavata ja toivottavasti nähdään taas pian.

2 vastausta artikkeliin “Hääblogimiitti Love me do:ssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s