Ehdolla vuoden hääblogiksi 2019!

Sain taannoin ihanan yllätyksen sähköpostilaatikkooni. Häähumussa on nimittäin edennyt Vuoden Hääblogi© -äänestyksen finaaliin! Uutinen lämmitti kyllä todella mieltäni, sillä en ajatellut kenenkään ehdottavan blogiani kisaan, ainakaan näin alkutaipaleella ja harvemmin päivittyvänä. Tilastojen mukaan teitä kuitenkin käy täällä hiljaisinakin hetkinä, joten suuri kiitos kaikille blogini pariin löytäneille. Kiitos kun luet ja saan jakaa häähössötystäni täällä. ❤

Tänä vuonna Vuoden Hääblogi© -finaaliäänestyksessä on 20 blogia, joista jokaista voin omasta puolestani suositella tutustuttavaksi. Online-äänestys vuoden hääblogista on tarkoitettu ei-kaupallisille henkilökohtaisille blogeille, kuten Häähumussa. On kyllä mahtavaa nähdä näinkin aktiivinen blogiyhteisö tarkkaan rajatun aihepiirin ympärillä.

Kuinka voit vaikuttaa voittajaan?

Voit tutustua äänestysohjeisiin ja lisätietoon Love me do -häämessujen sivuilla. Samalta sivulta löydät punaisen äänestyspainikkeen, mutta voit siirtyä myös tästä suoraan äänestykseen, jos koet olevasi malttamaton. 🙂

Kilpailu huipentuu tammikuun Love me do -häämessuille Helsingin Kaapelitehtaalle, jossa julkistetaan Vuoden Hääblogi 2019 (yleisöäänestyksen voittaja) sekä Vuoden Hääblogi 2019 Median suosikki (bloggaajien valinta).

Minulle pelkkä ehdolle pääseminen on tänä vuonna suuri voitto, koska Häähumussa ottaa totisesti vasta ensiaskeliaan hääblogiskenessä. Kiitos siis kun olet täällä ja luet!

Voit siirtyä vielä äänestykseen myös suoraan tästä:

ÄÄNESTÄ VUODEN HÄÄBLOGI 2019

Yksi vastaus artikkeliiin “Ehdolla vuoden hääblogiksi 2019!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s