Mitä tapahtui hääsuunnitelmille vuonna 2018?

Vuoden ensimmäinen viikko lähenee loppuaan. Vielä kun ollaan vuoden alkupuolella, ajattelin tehdä pientä koontia hääsuunnittelun ensiaskelistamme viime vuodelta. Uskoisin, että tähän on kiva palata vuoden vaihteessa ja tehdä silloin uutta koontia vuoden tapahtumista hääsuunnittelun saralla.

Alkuvuodesta ei tietenkään tapahtunut juuri muuta kuin yhteisiä keskusteluita tulevaisuuden haaveistamme. Heinäkuussa mieheni polvistui ja kosi Nizzan rantabulevardilla. Ranskan matkalta palattuamme haimme yhdessä kihlasormukset Helsingistä ennen uutisten jakamista perheillemme. Rakastan omaa sormustani päivä päivältä enemmän, niin omalta se tuntuu.

Elokuu oli tapahtumarikas kuukausi häärintamalla. Aikamme kului sekä kihlajaisten suunnittelussa, että hääpaikan varaamisessa. Kiireinen kuukausi näkyy myös blogin postausten määrässä sen lisäksi, että toki kirjoitin silloin heinäkuunkin tapahtumista jälkikäteen.

Syyskuussa juhlimme perheen ja lähipiirin kesken kihlautumistamme. Samoihin aikoihin myös kosin kaasojani. Tästä en olekaan vielä kirjoittanut, mutta kerron aiheesta lisää vielä alkuvuoden puolella. Ainakin molemmat minun kaasoistani ilahtuivat pienestä muistamisesta. ❤

Lokakuussa häämessuiltiin Love me do:ssa ja tapasin muita hääbloggaajia messujen yhteydessä järjestetyssä tapahtumassa. Oli kyllä hieno päivä kaiken kaikkiaan, joten toivottavasti näemme mahdollisimman monien kanssa myös tämän vuoden tapahtumissa. Samalla oli aika ensimmäiselle ”suunnittelukriisille”, kun tuskailin häiden värimaailmasta ja valinnan vaikeudesta.

Marraskuussa koitti häiden suunnittelun ensimmäinen hiljainen vaihe. Tähän asti mahdolliset varaukset on käytännössä varattu, emmekä halunneet lähteä tekemään irrallisia päätöksiä liian aikaisin. Kirjoittelin kuitenkin alustavista ajatuksistamme siitä, missä voisimme kenties pihistää hääbudjettimme osalta. Hyvähän näitä on suunnitella, vaikka pakko myöntää että jo nyt mielipide on saattanut hieman muuttua joiltain osin. 😀

Joulukuussa sain ihania uutisia, sillä blogini nimettiin mukaan Vuoden Hääblogi 2019 -äänestykseen. Äänestysaikaa on vielä jäljellä tammikuun ensimmäisen viikon loppuun saakka ja äänestää voi suoraan tästä. Pääsin myös sovittamaan äitini hääpukua, mikä oli kyllä ihana kokemus.

Aika paljon on tähän vajaaseen puoleen vuoteen mahtunut ja tuskin maltan odottaa tämän vuoden tapahtumia hääsuunnittelun saralla! Nyt voi jo sanoa että menemme ensi vuonna naimisiin, joten monia asioita täytyy varmasti alkaa lyödä lukkoon pikku hiljaa. Onko teillä suosituksia siitä, mihin kannattaa varautua heti häitä edeltävän vuoden alussa? Uskoisin, että ainakin valokuvaaja olisi hyvä löytää ja vahvistaa pian. Myös meikkauksen perään alan jo kysellä varmuuden vuoksi, sillä kaunis meikki on minulle tärkeä osa häälookia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s