Häämatka kaupunkiin, rannalle vai molempiin?

Vaikka hääsuunnitelmat ovatkin täysin levällään ja alkuvaiheessa, en ole voinut olla huomaamatta mieleen hiipiviä haaveita häiden jälkeisestä honeymoonista. Mitään konkreettista emme ole sopineet tai lyöneet häämatkan osalta lukkoon, vaikka olemmekin leikitelleet muutamilla vaihtoehdoilla.

Nautimme molemmat matkailusta ja käymmekin yleensä vuoden aikana miehen kanssa parillakin yhteisellä reissulla. Tähän asti reissumme ovat painottuneet Eurooppalaisiin kaupunkikohteisiin, mutta Pohjois-Amerikassa useampi kohde houkuttaa meitä tälläkin hetkellä. Ehdottomasti siis haluamme nauttia myös yhteisestä häämatkasta ja kenties panostaa siihen täysillä. Selvää on, että haluaisimme suunnata kaukomatkalle johonkin, missä kumpikaan ei ole käynyt.

dan-freeman-399586-unsplash.jpg

Ongelmaksi on kuitenkin tässä vaiheessa muodostunut meidän poikkeavat mieltymykset ja toiveet lomalta. Mies on ehdottomasti ravintolaillallisten, kulttuurin ja ostoskatujen tarjoaman kaupunkiloman kannalla ja kyllästyy, jos vaihtoehtona on vain rannalla tai uima-altaalla makoilua. Minä taas toivoisin häämatkalta paratiisia ja saarta, jossa kenkiä ei tarvitsisi kuljettaa mukana viikkoon ja päivät voisi viettää palmujen katveessa olkihattu kasvojen peittona.

Tietysti toivon, että tuleva häämatka täyttäisi molempien toiveet unelmien lomasta. Niinpä olen pohtinut sekä väläytellyt myös Peetulle ajatusta kahden tai useamman kohteen yhdistelmämatkasta. Sellaisen ansiosta molemmat saisivat häämatkalta toivomansa, ja pystyisivät samalla varmasti nauttimaan täysin rinnoin koko monipuolisesta matkasta.

shifaaz-shamoon-1113393-unsplash

Mutta mihin sitten suuntaisimme? Vaihtoehtoja on valtavan paljon, eikä sopivia yhdistelmiä tunnu ainakaan nopealla Google-haulla löytyvän kovinkaan helposti. Olemme toki aika itsenäisiä ja kohtuullisen kokeneita matkailijoita ja uskon, että emme välttämättä ole vain matkatoimistojen tarjoamien vaihtoehtojen armoilla. Matkan räätälöinti itse on vaihtoehto senkin puolesta, että todennäköisesti voisimme hieman säästää kustannuksissa tinkimättä hotellien tasosta tai matka-ajasta.

Unelmia silti riittää… Voisin lähteä yhdistelmäreissulle vaikka mihin, kuten Australiasta Fidzille tai Indonesiaan, New Yorkista tai San Fransiscosta Havaijille sekä Arabiemiraateista tai Qatarista Malediiveille. Kaikki kohteet eri puolilla maailmaa, mutta niin houkuttelevina. Onneksi vielä on hyvin aikaa haaveilla, suunnitella ja tehdä päätöksiä.

Onko teillä haaveita tai kokemuksia yhdistelmämatkoista kaukomaille? Kaikki vinkit ja käytännön kokemukset otamme kiitollisena vastaan!

Yksi vastaus artikkeliiin “Häämatka kaupunkiin, rannalle vai molempiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s