Viikonlopun hääaiheiset menovinkit

Alkuvuosi on selkeästi häätapahtumien kulta-aikaa! Tänäkin viikonloppuna on tiedossa jos jonkinlaista menoa, joista halusin vinkata myös täällä.

Katri Niskanen Bridal Showroom

Upea suomalainen suunnittelija Katri Niskanen lanseerasi oman hääpukumallistonsa pari vuotta sitten. Bridal-kokoelman upean elegantteja ja herkkiä pukuja voit ihailla lisää Katri Niskasen sivuilla. Juttelin merkin edustajien kanssa viikonloppuna Mennään naimisiin -häämessuilla. He vinkkasivat, että Katri Niskasen showroomilla (Albertinkatu 23, Helsinki) järjestetään ensi lauantaina 19.1. avoimet ovet klo 11-14.

Jos siis suomalaissuunnittelijan hääpuvut ovat ihastuttaneet sinuakin, launtaina on mahdollisuus vierailla showroomilla ilman erillistä ajanvarausta. Tässäpä ihana ohjelmanumero kaason tai vastaavan kanssa heti lauantain alkuun.

Love me do

Lauantai on mahdollista nauttia täysin siemauksin häähumusta, kun Love me do Winter Fair starttaa. Edelliseen messuraporttiini voi tutustua muuten tästä linkistä. Talven tapahtuma on kaksipäiväinen ja täynnä ihanaa hääinspiraatiota. Tänne voit suunnata joko heti aamusta tai Katri Niskasen showroomilla vierailun jälkeen, sillä lauantaina messupäivä kestää klo 17 saakka. Sunnuntaina ovet ovat auki klo 10-16, joten silloinkin ehtii vielä hyvin messuilemaan. Love me do:n ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voit tutustua lisää tapahtuman omilla verkkosivuilla.

Olen itse tulossa paikalle sunnuntaina, kun osallistun tapahtuman yhteydessä järjestettävään blogitapaamiseen. Meitä onkin huikeat (tai ainakin lähes) 15 bloggaajaa kokoontumassa paikalle sunnuntaina. Ihanaa päästä taas tapaamaan muita hääbloggaajia, joiden kanssa häistä höpöttely on ennemmin sääntö kuin poikkeus. ❤

Love me dos:sa nähdään tosiaan sunnuntaina myös Vuoden Hääblogi 2019 -kilpailun loppuhuipennus, kun tämän vuoden kategorioiden voittajat paljastetaan. Myös Häähumussa on ehdolla, mutta rehellisyyden nimissä soisin kunnian niin monelle finaaliin yltäneelle blogille, että palkintosijoitta jääminen tuskin tulisi minua harmittaman. Jännittävää joka tapauksessa!

***

Nähdäänkö viikonloppuna kenties näissä tapahtumissa? Alkuvuosi todella tuntuu olevan häätapahtumien aikaa, kun ensi kesän häihin on vielä hieman pelivaraa viimeisten varausten kanssa ja ensi vuoden häihin taas moni isompi palanen saattaa vielä hakea paikkaansa. Oli miten oli, aion tulevana morsiamena nauttia näistä mahdollisuuksista täysillä!

Lisäsin muuten blogin yläpalkkiin tapahtumakalenterin, johon yritän jatkossa koota yhteen kaikki kiinnostavat tai tiedossani olevat häätapahtumat. Toivottavasti kalenterista on hyötyä myös muille kuin minulle jatkossa! Yritän päivittää sivua sitä mukaa, kun kuulen kiinnostavista häätapahtumista ja -messuista, joten otan mielelläni myös teidän vinkkejä tulevista tilaisuuksista vastaan kalenteriin.

Yksi vastaus artikkeliiin “Viikonlopun hääaiheiset menovinkit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s