Arvonta: Voita liput Tampereen Häämessuille

*** Arvonnan palkinto saatu Häät-blogiyhteisön jäsenyyden kautta ***

Sain Häät-blogiyhteisön ryhmän kautta arvottavaksi teille kahden hengen liput Tampereen Häämessuille 9.-10. helmikuuta. Aika ihanaa!

Olen itsekin tulossa messuille, sillä kokoonnumme tuona viikonloppuna yhteen Häät-yhteisön bloggaajien kesken. Minulle kyseessä on ensimmäinen häätapahtuma, joka järjestetään Helsingin ulkopuolella. Odotan kyllä reissua innolla.

Häämessujen ohjelmasta voit lukea lisää täällä. Itseäni kiehtovat etenkin ohjelmalavan puheenvuorot ihonhoidosta, avioehdosta, häämokista ja mittatilauspuvun teetättämisestä. Lisäksi tiedossa on tietenkin hääpukuinspiraatiota, hääkakkujen maistelua sekä äänestyksiä kauneimpien kukkien, pukujen ja kattausten välillä.

50599264_10156863105497510_903982867963445248_o

Arvottu lippu ”noudetaan” messujen sisäänpääsyn yhteydessä. Homma toimii siis niin, että ilmoitan voittajan nimen eteenpäin, jolloin hän seuralaisineen voi saapua suoraan messuille ilman erillistä lippujen noutamista.

Voit osallistua arvontaan joko kommentoimalla tähän postaukseen (muista jättää toimiva sähköpostiosoitteesi) tai kommentoimalla arvontakuvaa blogin Instagram-tilillä (haahumussa). Ota samalla tilini seurantaan, niin pääset seuraamaan blogin kuulumisia ja hääsuunnitelmia Instagraminkin kautta.

Arvonta on voimassa torstaihin 7.2. klo 21 saakka. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti vielä saman illan aikana sähköpostitse tai Instagramin yksityisviestillä.

PS. Nyt voit seurata blogiani myös Bloglovinissa: Follow my blog with Bloglovin

11 vastausta artikkeliin “Arvonta: Voita liput Tampereen Häämessuille

  1. Menemme elokuussa naimisiin Tampereella ja vielä paljon on tekemättä/päättämättä. Messuilta saisi varmasti apuja ja vinkkejä Tampereen alueen palveluista. Minä ja mieheni kun emme ole täällä lähtöisin. 🙂

    Tykkää

  2. Miestä on kiusattu pitkään, että kosia tarvis. Päätin kiusata vähän lisää ja ilmoitin, et lähden kierteleen häämessuille Tampereelle.. Meinasin pudota pyrstölleni, kun kysyi, pääseekö mukaan. 🙂 ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s