Häät-blogiyhteisö Tampereen Häämessuilla

*** Yhteistyössä Häät-blogiyhteisö ja Tampereen Häämessut, joiden kautta paikallisten kumppanien tuotteet ja palvelut on saatu ***

Huh, olipa vain hieno reissu Tampereen suunnalle. Perjantaina lähdin toimistolta jo hieman normaalia aikaisemmin ja hyppäsin It’s A Match -blogin Kiiran ja tämän kaason kyytiin kohti Tamperetta ja Lempäälää. Huristelimme suoraan Tampereelle illallistamaan Ravintola Porossa, sekä kokoontumaan yhteen Häät-blogiyhteisön porukalla ensimmäistä kertaa. Poron ravintoloitsija pyörittää muuten myös Tampereen Näsinlinnan ravintolaa, mikä olisi kerrassaan upea hääpaikka Pirkanmaan alueen linnamaisiin hääjuhliin.

Illallistamisen jälkeen suunnistimme koko porukalla tutustumaan Tampereen Häämessujen rakentamiseen in action. Saimme paikan päällä mukavan perusesittelyn messuista. Monelle blogikollegalle messujen rakentaminen oli kyllä selvästi mieluisa ohjelma, sillä kaikki eivät ole nähneet millaista työtä taustalla tapahtuu.

WhatsApp Image 2019-02-09 at 08.54.21.jpeg

IMG_7567

IMG_7570

IMG_7578

IMG_7585

Saavuimme lopulta illan pimennyttyä Kiiran ja hänen kaasonsa kanssa meille majoituksen tarjonneeseen Vaihmalan Hoviin. Paikka sijaitsee Lempäälässä ja olisi omiaan romanttisiin mutta tyylikkäisiin kartanohäihin. Meidät otettiin erittäin lämpimästi vastaan ja saimme omat huoneemme.

Minun huoneeni oli nimeltään Ruusutarha ja nimen mukainen teema näkyi kyllä sisustusvalinnoissa. Ihanissa valkoisissa hotellilakanoissa uni tuli hyvin, ja kylpyhuoneesta löytyi useampi huumaavan tuoksuinen Rituals-kosmetiikkaperheen tuote vieraan käyttöön.

IMG_7583

IMG_7598

IMG_7624

Vaihmalan Hovi oli ihanan romanttinen paikka. Saimme osaksemme vain ystävällistä palvelua ja kaikki vaikutti oikein laadukkaalta. Runsas aamiainen katettiin ja tarjoiltiin suoraan pöytään, sekä meillä oli jopa mahdollisuus valita listalta lämmin pääruoka erikseen. Istuin aamiaisella lähes kokonaisen tunnin ja nautiskelin aamupalani siinä samalla.

Aamupalan jälkeen kurkistin vielä paikan kauneushoitolaan, johon olisin paremmalla ajalla tutustunut mielelläni tarkemminkin. Tällä kertaa tiukka aikataulu mahdollisti vain pikaisen pyrähdyksen.

IMG_7607

IMG_7612

IMG_7614

IMG_7631

IMG_7632

IMG_7636

Vaihmalan Hovista suuntasimmekin takaisin Tampereen Häämessuille, jotka käynnistyivät samana päivänä. Aamupäivä hurahti blogiyhteisön porukalla, kun keskustelimme hääbloggaamiseen ja yhteisön toimintaan liittyvistä aiheista.

Sen jälkeen pääsimme nautiskelemaan Pitopalvelu Zipattan meille järjestämästä upeasta lounaasta, jonka ruokalajeihin viinibistro Winebridge oli parittanut meille maukkaat ja oikein sopivat viinit. Herkullinen lounas nautittiin iloisessa puheensorinassa ja minkäpä muunkaan, kuin häistä keskustelun lomassa.

IMG_7656

IMG_7650

Lounaan jälkeen siirryimme vapaasti kiertelemään messuja, joissa paikalliset palveluntarjoajat olivat kyllä hienosti edustettuna. Muutamia vanhoja tuttujakin bongasin, mutta minusta paikallisuus teki tapahtumasta hienon nimenomaan tamperelaisia ajatellen.

Pitkälti paikalliset palveluntarjoajat muistivat myös meitä bloggaajia goodie bagin muodossa, joten siitä lämmin kiitos Day Spa Lapinniemen Helmi, Studio Laura Sylvia, Siskoshop.fi, Kultasepät Andreasen ja Tampereen Fressi!

IMG_7643

IMG_7669

IMG_7683

IMG_7687

Jälleen kerran messuilla oli myös erilaisia kilpailuita ja äänestyksiä, joihin itse tykkään tutustua. Äänestimme muuten samalla Kaunein Hääpuku -kilpailun bloggaajien suosikkia, joka paljastetaan messuilla tänään iltapäivällä! Samalla saimme kukin ehdottaa kanssabloggaajille mielestävimme sopivinta pukua, minkä tuloksia odotan myös innolla.

IMG_7657

IMG_7662

IMG_7660

IMG_7673

IMG_7674

IMG_7689

IMG_7690

Kaiken kaikkiaan meillä oli erittäin onnistunut reissu upealla blogiporukallamme. Lämmin kiitos viikonlopusta Häät.fi, Häät-blogiyhteisö, Tampereen Häämessut ja kaikki mainitut palveluntarjoajat!

Mukana Häät-blogiyhteisön blogeista olivat kaikki lukuunottamatta herttaista Future Mrs. W -blogin kirjoittajaa:

3 vastausta artikkeliin “Häät-blogiyhteisö Tampereen Häämessuilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s