Häiden värimaailma

Uskon, että olemme viimein onnistuneet tekemään päätöksen häidemme värimaailmasta. Kirjoitin aiheesta täällä blogissakin jo lokakuussa, mutta vihdoin kuukausia myöhemmin kokonaisuus alkaa värien osalta hahmottua selkeämmin omassa mielessäni. Olemme sulhonkin kanssa hääväreistä yksimielisiä, vaikka rehellisesti sanottuna hänellä ei ollut aiheesta kovinkaan vahvaa mielipidettä.

Minusta on jopa vähän hassua, että värimaailman valitseminen oli näin vaikeaa. Etenkin kun lukuisten pyörittelyiden, Pinterest-hakujen ja ystävien kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta koen meidän päätyneen ilmiselvään ratkaisuun – meidän häävärit ovat inspiroituneet upeasta juhlatilastamme ja tulevatkin sointumaan sen myötä päiväämme täydellisesti. Joten tässä tulevat häidemme teemavärit:

untitled-design-1.png

Valitsimme häiden teemapalettiin vaalean kullan sävyjä, samppanjaa, valkoista ja lehti- sekä marmorin vihreää eri vivahteissaan. Minulle tämä värimaailma viestittää harmonista tyylikkyyttä, hillittyä arvokkuutta ja romanttista ajattomuutta, mikä on omiaan luomaan häihin toivomaamme tunnelmaa.

Emme siis inspiroituneet vain väreistä, vaan tulevan päivämme sisällöstä, juhlatunnelmasta ja ympäristöstä. Haaveilemme elegantista juhlasta ja haluamme kunnioittaa pienissäkin yksityiskohdissa upeaa juhlatilaa, joka on kuitenkin yksi merkittävimmistä panostuksista tärkeään päiväämme. Uskon värimaailman rakentavan näin yhtenäisen tunnelman häihin, aina kutsuista itse juhlan ilmeeseen sekä päivän jälkeiseen kuvamaailmaan.

Ymmärrän hyvin ettei näin neutraali väripaletti ole jokaisen makuun – eikä tarvitsekaan. Kuten kirjoitin yllä linkkaamassani postauksessa, olin itsekin haaveillut hieman erilaisesta väriteemasta aiemmin. Toki olisimme edelleen voineet päättää jatkaa romanttisella vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmällä, mutta juuri sen oikean juhlatilan kohdalla ne eivät enää tuntuneet mieluisilta. Näistä sävyistä minulla on hyvä ja varma fiilis, joten niillä mennään. ❤

Hääsuunnittelut jatkuvat siis täällä seuraavaksi näissä tunnelmissa. Aion olla värimaailman osalta siinä mielessä itselleni armollinen, että en tule tuijottamaan vain muutamaa värivaihtoehtoa suunnitelmien edetessä. Emme myöskään tule värittämään kaikkia häähankintoja vain ja ainoastaan näillä sävyillä. Haluan pitää tätä eräänlaisena inspiraatiokarttana, jonka pohjalta isoa kuvaa on helpompi lähteä rakentamaan. Ehkä teeman valinnan myötä tulevien painotuotteiden, kukkien tai vaikkapa hääseurueen asujen yksityiskohtien pohdinta kuitenkin helpottuu sekä meidän että läheistemme osalta. Jotain teemaan täydellisesti sopivaan onkin jo kotiutunut postissa, arvaatteko aiempien kertomusteni perusteella mitä?

Yksi vastaus artikkeliiin “Häiden värimaailma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s