Löysin unelmieni hääkengät

Ai että, pelkästään tämän postauksen kirjoittaminen tuntuu ihanalta. Yksi häiden pukeutumiseen liittyvä osa on nimittäin minun kohdallani nyt valmiina – löysin nimittäin unelmieni hääkengät!

Olen kirjoittanut hääkenkähaaveistani useassa postauksessa. Lisää niistä voi lukea kihlajaisten kenkien esittelypostauksesta sekä alkuvuoden hääkenkähaaveilu- ja alevinkkitekstistä. Molemmissa käy varmasti hyvin ilmi, että rakastan muotia ja kauniita asusteita. Tämä sama rakkaus näkyy nyt näissä kengissä, jotka ovat minulle ne täydelliset hääkengät.

img_7527

img_7530

img_7537

img_7548

Kengät ovat upeista koroistaan ja englannin kuninkaallisten suosiosta tunnetun Jimmy Choo -merkin morsiusmallistosta. Näiden malliltaan hyvin klassisten avokkaiden nimi on Romy 85 glitter pumps. Nimessä numero viittaa koron korkeuteen millimetreissä ja jälkimmäinen osa pintamateriaaliin, eli kimaltavaan glitter-päälliseen. Pintaa lukuunottamatta kengät ovat nahkaa ja ne on valmistettu Italiassa, tuossa upeiden korkokenkien luvatussa maassa.

Vaikka kengät vastaavat täysin haaveilemiani, näiden löytyminen tuli itsellenikin yllätyksenä. Jos totta puhutaan, ajattelin hankkivani kengät huomattavasti lähempänä häitä. Toiseksi, olin tosiaan valmistautunut katselemaan hyväkuntoisia mutta käytettyjäkin kenkiä oman makuni ja sen mukanaan tuoman hintaluokan tuntien.

img_7539

img_7543

Selasin kuitenkin joulun välipäivien alemyyntejä eräänä hiljaisena iltana, kun olimme mökkeilemässä perheeni kanssa. Nämä kengät sattuivat eteeni ja olin välittömästi myyty! Ne olivat vieläpä alennuksessa, eli olisin joutunut maksamaan vastaavista uudenveroisina mutta vähän jo käytettyinä suunnilleen saman verran. Näytin kenkiä ensin äidilleni, sitten Peetulle. Molempien rohkaisemana laitoin kengät siltä seisomalta tilaukseen.

Jännitin tietenkin kenkien saapumista. Olisivatko ne varmasti sopivat malliltaan? Mitä jos tarvitsisin toisen koon, joka olisikin myyty jo loppuun kenkien saapuessa? Kaikki huoleni osoittautuivat kuitenkin turhiksi, kun kengät saapuivat ja sain sovittaa niitä ensimmäistä kertaa. Ne istuvat jalkaani täydellisesti ja ovat luonnossa vielä kaikkia kuviakin upeammat! Olen tottunut melko korkeisiinkin korkoihin, joten minulle näiden kenkien 8,5 cm korko tuntuu hyvän lestin ansiosta mukavalta jalassa.

img_7541

img_7546

Kenkien virallinen sävy on ballet pink. Livenä väri pääsee vasta todella oikeuksiinsa. Kuvissa näkyy selkeä vaalea kulta, mutta luonnossa tarkasteltuna sävyssä on aivan kevyt häivähdys vaaleanpunaiseen taittavaa sävyä. Väri sopii oman makuni ja toiveideni ohella siis täydellisesti myös meidän häiden teemaan ja värimaailmaan.

Rivien välistä varmasti välittyy, miten paljon rakastan näitä kenkiä. Ne tuntuvat minulle täydellisiltä hääkengiltä, joissa haluan astella kohti alttarilla odottavaa sulhastani ensi vuonna. Näissä kengissä tunnen itseni jo morsiameksi, joten ne todella tekevät hitaasti lähestyvästä hääpäivästä minulle jälleen hieman konkreettisemman. Tuskin maltan odottaa, että saan kengät mukaani myös tuleviin mekkosovituksiin. ❤

Advertisement

5 vastausta artikkeliin “Löysin unelmieni hääkengät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s