Niinattaren VIP-avajaiset

Torstaina vietettiin Suomen parhaimmaksi hääliikkeeksi äänestetyn Niinattaren uusien tilojen kutsuvierasavajaisia. Suuntasimme innolla tutustumaan tiloihin ja juhlistamaan avajaisia yhdessä Häät-median päätoimittajan Sarin sekä Häät-blogiyhteisön ihanien Bridelisa-blogin Elisan ja Mon rêve d’Amour -blogin Sarahin kanssa.

Heti ovella meitä oli vastassa liikkeen upea omistaja Niina Kuhta, jota tervehdittyämme meille jo tarjottiinkin alkumaljaa sekä kierrosta Niinattaren uusissa tiloissa. Tämä oli itselleni ensimmäinen vierailu varsinaiseen hääpukuliikkeeseen – ja nyt rima tilojen viihtyvyydestä on kyllä asetettu korkealle.

img_7790

img_7820

img_7798

img_7793

Sovitustiloja Niinattaressa on kahdessa paikassa. Ilmaisia tunnin sovituksia varten on kaksi vierekkäistä sovitushuonetta, joissa järjetettäviin sovituksiin voi ottaa mukaan yhden tai kaksi makutuomaria. Sovitustilojen sisustukseen on kuitenkin tälläkin puolella selvästi panostettu.

Uusien tilojen myötä Niinattaressa on kuitenkin nykyään myös erillinen lounge-sovitustila, joka on pientä maksua vastaan varattavissa 1,5 tunniksi. Pidennetyn sovitusajan kruunaa oma upea erillinen sovitus- ja oleskelutila, johon mahtuu jopa viisi makutuomaria huokailemaan ihastuksesta toinen toistaan upeampien hääpukujen perään. Maksullisen sovituksen aikana on myös tarjolla erikoiskahveja ja teetä, makuvesiä sekä pientä makeaa. Lounge-tila on hengästyttävän upea ja oma sovitusaika mainio tapa tutustua Niinattaren valtaisaan valikoimaan. Täytyykin ehdottomasti varata myös tänne aika, kunhan saan kaasot Helsinkiin viettämään hääsuunnitteluviikonloppua kanssani.

img_7814

img_7807

img_7803

img_7800

Avajaisten ohjelmaan kuului tilakierroksen ja alun tervetuliaissanojen lisäksi Art of Cakesin upean hääkakun maistelua. Kakku on henkeäsalpaavan upea, mutta sen lisäksi yllätti maukkaudellaan. Sarah tiesi kertoa, että heidän kakuissaan käytetään aina mahdollisimman tuoreita raaka-aineita, minkä pystyi hyvin myös maistamaan. Illan kruunasi upeaäänisen Diandran live-musiikkiesitys, jossa hän esitti rakkausaiheisia lauluja akustisen kitaran ja stemmoista vastanneen laulajan kanssa.

Lämmin kiitos illasta Niinattarelle ja onnea uuteen liikkeeseen! Varmasti tapaamme vielä hääpukusovitusten merkeissä. ❤

img_7809

img_7811

img_7813

img_7819

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Niinattaren VIP-avajaiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s