Haaste: 5 faktaa minusta, hänestä ja meistä

Herttainen Sarah Mon Rêve d’Amour -blogista haastoi minut kertomaan 5 faktaa itsestäni ja parisuhteestani. Olen seuraillut tämän haasteen leviämistä somessa ja muissa blogeissa, joten täytyihän tähän itsekin tarttua! Samalla päätin hieman haastaa itseäni lisää ja kirjoittaa viisi faktaa kolmesta eri näkökulmasta: minusta, Peetusta ja meistä parisuhteessa.

5 faktaa minusta

 1. Olen todellinen suunnittelijaluonne ja innostun helposti uusista asioista. Minut on siis äärimmäisen helppo innostaa mukaan luomaan uusia asioita. Vaikka saatankin projektini aina kunnialla loppuun, motivaatiollani on valitettavasti tapana hiipua rutiinihommien astuessa kuvioihin.
 2. Suunnitteluintoni yhdistettynä matkailuun tekee minusta monien mielestä erinomaisen matkakumppanin – vertailen ja varaan lennot, teen buukkaukset, opettelen matkakohteeni kartat, nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet usein ennalta ulkoa ja teen päiväohjelmista pakkauslistaan suunnitelmat matkaa varten valmiiksi. Minulle uuteen matkaan valmistautuminen on puolet ilosta! Peetu ja moni läheiseni nimittävätkin minua matkanjohtajaksi.
 3. Kammoan kotitöistä imurointia, vaikka rakastankin puhdasta kotia. Olen houkutellut Peetun tekemään kanssani kotityödiilin, jossa minä siivoan kaikki pinnat hänen imuroituaan.
 4. Rakastan erilaisia huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä! Ne ovat suorastaan salainen paheeni ja rakastan saada kehuja hyväntuoksuisesta kodista aina, kun meillä käy vieraita.
 5. Vaikka harrastan aktiivisesti liikuntaa, en pidä itseäni järin urheilullisena ihmisenä. Nautin eniten liikunnasta, joka ei tunnu urheilulta mutta samaan aikaan purkaa energiaa sekä auttaa päästämään irti arkihuolista. Minulle tankotanssi ja tanssi ylipäätään ovat juuri tällaisia lajeja.

5 fatkaa Peetusta

 1. Lähtiessään viikonloppumatkalle Peetu saattaa ennen töistä paluutani siivota koko kodin ja jättää keittiönpöydälle heippalapun: ”Hyvää viikonloppua ja hauskaa tyttöjen iltaa rakas, jääkaapissa on valkoviini kylmässä.” Tämä on ihan oikeasti tapahtunut useaan otteeseen!
 2. Peetu on muutenkin ihanan järjestelmällinen. Hän saattaa aamulla ensi töikseen kerätä illan jäljiltä lojumaan jääneet tavarat. Jopa juhlien jälkeen hän saattaa heti herättyään korjata jäljelle jääneet astiat pesukoneeseen ja laittaa kahvit tippumaan vasta sen jälkeen.
 3. Peetulla on huono tapa olla syömättä samaa ruokaa kahdella perättäisellä kerralla. Yleensä teemme siis ruokaa sen verran että vain minä syön samaa uudelleen seuraavan ruokailun aikana.
 4. Harva tuntemistani ihmisistä painottaa palveluntarjoajan valinnassa yhtä paljon asiakaskokemusta kuin Peetu. Hän saattaa päättää vaihtaa vaatekauppaa, ompelijaa tai pesulaa yhden huonon kokemuksen perusteella. Hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla palvelulla taas Peetusta saa lähes takuuvarman luottoasiakkaan.
 5. Peetu on usein juhlien keskipiste ja kaveriporukan hauskuuttaja. Hänellä on omia vitsejä lähes kaikkien lähipiirimme tuttavien kesken.

5 faktaa meistä

 1. Viestittelemme ja soittelemme keskenämme lähes päivittäin, sillä tällä hetkellä Peetu viettää valtaosan viikon työpäivistään ulkomailla. Hyvät huomenet ja yöt toivotetaan lähes poikkeuksetta, puolin ja toisin.
 2. Peetu kutsuu minua usein linnuksi, mikä on hänen äitinsä keksimä nimitys minulle. Tästä johtuen olemme päätyneet nimeämään hänet yhdessä leikkisästi kukoksi. Luonnollisesti meidän keskinäisessä viestittelyssä lempinimet saavat niitä kuvaavat emojit ahkeraan käyttöön.
 3. Olemme äärimmäisen huonoja käymään kaupassa ja liian usein saavumme nälkäisenä tehdyn kauppareissun jäljiltä kotiin mukanamme tarvikkeet vain seuraavaan ateriaan.
 4. Jos olemme kotona yhtä aikaa mutta omillamme, Peetu on se joka yleensä valtaa olohuoneen kun minä jään makuuhuoneeseen. En tiedä miksi, mutta olohuoneen pelikonsolilla voi olla jotain tekemistä asian kanssa.
 5. Tykkäämme tehdä asioita pariskuntana – pyrimme synkkaamaan viikonloppujen aikataulut ja lomat aina mahdollisimman hyvin yhteen. Usein viikonloputkin kuluvat yhteisten ystävien kanssa ja tulemme molempien kaveriporukoiden kanssa hyvin juttuun.

Heh, näitä oli hauska koota! Paljon enemmänkin varmasti tulisi mieleen, kun asiaan varta vasten perehtyisi tarkemmin. Haastan itse mukaan jokaisen, joka jaksaa vain lukea tämän postauksen loppuun asti! 😀

Tuliko jokin näistä yllätyksenä?

3 vastausta artikkeliin “Haaste: 5 faktaa minusta, hänestä ja meistä

 1. Nämä ovat kivoja postauksia varsinkin siksi, että oppii tuntemaan paremmin ihmistä blogin takana. Varsinkin kun hääblogeissa aiheet pyörivät usein samojen, melko pinnallisten aiheiden ympärillä 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s