Tampereen Häämessujen viikonloppu

*** Kaupallinen yhteistyö: Tampereen Häämessut / Finland Events ***

Huh hei, miten hieno reissu meillä olikaan Häät-blogiyhteisön kanssa Tampereelle viime viikonloppuna. Ennen ajatusten kääntämistä seuraaviin tapahtumiin (hääkevät on vilkas) halusin jakaa koonnin reissustani kuvapainotteisen päiväkirjan muodossa. Selvennyksenä vielä kerrattakoon, että sain reissun majoituksen, ruokailut ja messutohinat veloituksetta osana kaupallista yhteistyötä mutta kaikki postauksen mielipiteet ovat täysin omiani – meillä vain oli kertakaikkisen mukava matka!

Suuntasin siis viime viikon perjantaina suoraan töistä junalla kohti Tamperetta, missä tapasin blogikollegani Jasminen ja Elisan heti rautatieasemalla. Suuntasimme yhtä matkaa kohti Tampereen Tähtiareenaa, missä messuja rakennettiin täydellä vauhdilla. Kulissien taakse kurkistaminen oli meille täydellinen hetki tutustua messujen tarjoomaan ja kuvata muutamien näytteilleasettajien valmistuvia pisteitä rauhassa ennen viikonlopun yleisöryntäystä.

img_3364

img_3387

img_3383

img_3375

img_3372

img_3378

Messurakennusivierailun jälkeen suuntasimme kukin omiin majapaikkoihimme. Minut oli sijoitettu ilokseni Häät-lehden porukan kanssa samaan hotelliin, vasta tammikuussa avattuun Courtyard by Marriot Tampere Cityyn. Kyseessä on muuten samalla Suomen ensimmäinen Marriot-hotelli, mistä olin myös aika innoissani. En ole ehkä erikseen asiasta maininnut blogissa, mutta Peetun työmatkojen takia hänelle on kertynyt mukavasti yöpymisiä saman ketjun hotelleista ulkomailta. Koska sitä kautta saavutetut kanta-asiakasedut ovat todellakin rahanarvoisia, suosimme usein Marriotiin kuuluvia hotelliketjuja omilla matkoillamme.

Vaikka en itse olekaan Courtyard-brändin hotelleissa ennen yöpynyt, huokui Tampereen uudesta hotellista kenties tästä syystä tiettyä tuttuuden tunnetta. Huoneet ovat aivan uusia ja myös perustason huoneissa on mukava varustelu, kuten ketjulle tyypilliset henkilökohtainen jääkaappi ja oma kahvikone. Sekä huoneet että hotellin yleiset tilat on sisustettu tyylikkään modernilla, mutta pohjoismaiseen makuun sopivalla otteella. Varsinkin hyvä sänky, ystävällinen henkilökunta ja alekerran ihana aamiaiskattaus ansaitsevat erityiskiitoksen. Näkisin tässä oikein oivat puitteet romanttisen viikonloppuloman majoitukseen, tai mikäli hääyöltä kaipaa laatua kohtuuhintaan ja on valmis karsimaan suuremmista ylellisyyksistä.

img_3391

img_3392

img_3428

img_3396

img_3395

img_3397

Perjantaina illemmalla kokoonnuimme vielä Tampereelle saapuneen Häät-lehden ja -blogiyhteisön kokoonpanollamme keskustan tuntumassa sijaitsevaan Tilaisuus Villa Sofiaan, missä illallistimme heidän vierainaan. Ruoka oli taivaallisen suussa sulavaa ja kaunis kattaus kruunasi illallistunnelman. Samalla saimme kuulla upean minimalistisen art deco -henkisen 1920-luvulla puutaloalueelle rakennetun kivihuvilan tarinan aina sen alkutaipaleelta nykypäivään.

Villa Sofia on aivan upea paikka eleganssia ja välittömyyttä kaipaavalle parille pieniin tai keskikokoisiin häihin. Kapasitetti istuvaan illalliseen venyy kuulema aina 70 vieraan paikkeille saakka. Kesällä on ihana hyödyntää huvilan omepuiden reunustamaa sisäpihaa puutarhajuhlien hengessä, mutta vuoden ympäri Villa Sofiassa juhlia on helppo jatkaa illallisen jälkeen alakerran tunnelmallisessa holvikellarissa, joka taipuu tilana moneen.

img_3400

img_3403

img_3399

img_3409

img_3410

img_3413

img_3425

img_3422

Lauantaiaamuna oli aika luovuttaa hotellihuone ja suunnata kohti viikonlopun pääohjelmanumeroamme, eli Tampereen Häämessuja. Mekin olimme itse asiassa osa messuohjelmaa, sillä kapusimme aamupäivästä messujen päälavalle Häät-median Sarin moderoiman paneelikeskustelun merkeissä. Parin paneelikeskustelun jälkeen voin kyllä todeta nauttivani näistä kokemuksista täysillä! Tällä kertaa myös yleisö osallistui keskusteluun ihanan aktiivisesti lukuisilla kysymyksillä, mikä teki kokemuksesta jollain tapaa yhä erityisemmän. Valtava kiitos teille kaikille, jotka tulitte kuuntelemaan ja ottamaan osaa paneelikeskusteluumme!

img_3460

356ddb92-051d-448f-b4eb-acc6297f1948
Kuva: Tampereen Häämessut / Amanda Lehtola Photography

Keskustelun jälkeen kiertelimme vielä hetken messuilla, ennen kuin oli aika suunnata kohti Tampereen rautatieasemaa ja kotiin vievää junaa. Lämmin kiitos Tampereen Häämessuille sekä sitä kautta Courtyard by Marriot Tampereelle ja Villa Sofialle kutsusta ja yhteistyöstä, sekä Häät-medialle ja ihanille kanssabloggaajille inspiroivasta, lämpimästä ja kaikin puolin muutenkin loistavasta seurasta!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s