Häämessut netissä: Viikonlopun top 5 vinkit

Viikonlopun lähestyessä halusin tulla vinkkaamaan digitapahtumasta, josta innostuin kovasti jo hetki sitten. Nyt jos koskaan, tänä viikonloppuna 22.-24.5. on tarjolla jotain kaikille hääpareille paikkakunnasta huolimatta – nimittäin virtuaaliset häämessut. Luvassa on jopa 200 näytteilleasettajaa, kaikki messujen digikanavien välityksellä. Miten upeaa!

Messujen takana häärää laajennettu Häät-tiimi: Häät-median ydinporukka sekä ihastuttava Hashtag Häät -blogin Elli, joten ohjelman laadusta ei ole epäilystäkään. Ajattelin, että messuista kertomisen yhteydessä tutustun itsekin ohjelmaan ennalta jo tarkemmin ja jaan omat tärppini ensi viikonloppuun.

PE 15.30: Miniworkshop kalligrafian saloihin

Kalligrafia vie mennessään! Olen itsekin osallistunut viime vuonna viettämässämme hääblogipäivässä Kalligrafiastudion (silloinen Script Creative) Ainin vetämään työpajaan ja suosittelen kokemusta ihan jokaiselle. Tämä workshop kutkuttaa jo ihan siksi, että siinä pärjää aivan tavallisen kynän kanssa ja taitoja on sitten helppo hyödyntää omissa häävalmisteluissa. Workshop järjestetään messujen Facebook-messuryhmässä, johon kannattaa varmasti liittyä jo nyt.

LA 12.30: Tuhat tapaa viettää hääjuhla

Häät-lehden toimituspäällikkö Tanja ja messuemäntä Elli hostaavat @haamessutnetissa-tilillä lauantaina Instagram-liven, jossa he keskustelevat häiden järjestämisestä nyt poikkeusoloissa sekä niiden jälkeen. Tämä aihe on hyvin lähellä myös omaa sydäntäni, koska mekin päädyimme muuttamaan hääsuunnitelmiamme koronan takia. Tanja itse asiassa kirjoitti meidän suunnitelmista artikkelin myös Häät.fi-saitille. Uskon, että live tulee pitämään sisällään paljon muita hyviä oivalluksia, vertaistukea sekä vinkkejä häitään suunnitteleville pareille!

LA 14.15: Tasting – Ruokaviinien saloihin!

Lauantai-iltapäivään on tarjolla myös mieluisaa viikonloppuohjelmaa hää- tai ihan muuten vaan viineistä kiinnostuneille. Viinimaa pitää messujen Facebook-ryhmässä englanninkielisen viininmaisteluliven suorana lähetyksenä Saksasta asti. Livessä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin ruokaviineihin ja messujen ohjelmasivulla on tarjolla listaus viinejä, jotka voi hakea ennakkoon kotiin maistelua varten.

LA 17.30: Sulhanen kertoo!

Ellillä on Instagram-livessä haastattelussa ihanan Mon Rêve d’Amour -blogin Sarahin aviomies Kerkko, joka avaa hääkokemusta sulhasen näkökulmasta. Sarahin ja Kerkon häitä vietettiin viime kesänä, joten monet opit ovat varmasti vielä tuoreessa muistissa. Kerkon itsekin pari kertaa tavanneena tiedän, että hän on aivan huipputyyppi, jolla on aiheeseen varmasti paljon annettavaa.

SU 12.45: Kysy hääsuunnittelijalta

Suunnitteletteko häitänne aivan itse? Sunnuntaina on mieletön mahdollisuus kuulla alan ammattilaisen vastauksia häiden suunnitteluun liittyviin kysymyksiin. Pommitin itsekin pitkän listan kysymyksiä messuemäntänä toimivalle Ellille ja takuuvarmasti liityn Facebook-liveen linjoille seuraamaan, mitä MEventin hääsuunnittelijat Jenni Hukkanen ja Hannele Halme niihin vastaavat.

***

Huh, aika monta muutakin kiinnostavaa ohjelmanumeroa ja näytteilleasettajaa on viikonloppuna tarjolla. Tässä kuitenkin vain omat suosikkini, sillä muutoin olisin päätynyt toisintamaan koko messujen ohjelmasivun uusiksi omin sanoin! 😀

Messut starttaavat perjantaina aamupäivästä, mutta jo ennen sitä kannattaa liittyä ylemmäs linkattuihin Facebook- ja Instagram-ryhmiin, sekä tutustua ohjelmatarjontaan ennakkoon netistä etteivät kiinnostavat livet mene sivu suun. Onneksi livet tallennetaan messukanaviin myös jälkikäteen, mutta minun mielestäni kannattaa ehdottomasti hyödyntää keskustelumahdollisuus osallistumalla mukaan reaaliajassa.

PS. Kyseessä ei ole missään olosuhteissa kaupallinen tai maksettu mainos, vaan olen morsiamena ja Häät-blogiyhteisön jäsenenä tästä tapahtumasta aidosti innoissani ja haluan tukea messuja vinkkaamalla niistä blogin puolella myös omaehtoisesti. 🙂

Postauksen kuva: Häämessut netissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s