Kaksi häämatkaa – mutta mihin?

Siitä onkin ikuisuus kun olen viimeksi kirjoittanut häämatkahaaveistamme ja erilaisista vaihtoehdoista. Tuon postauksen jälkeen pääsimme jo paljon pidemmälle suunnitelmissamme ja lukitsimme yksityiskohtia häiden jälkeiselle viikolla varausta vaille valmiiksi. Vaikka nyt näyttääkin siltä, että pääsemme juhlimaan, piti meidän häämatkasuunnitelmaa muuttaa jo lukitusta.

Kaksi häämatkaa

Vaihtoehtoja pohdittuamme yksi asia oli meille lopulta varmaa – haluamme kunnon häämatkalle paratiisiin, legendaarisille Malediiveille. Tämä on matka, jonka toivomme voivamme toteuttaa edelleen, kunhan koronakriisin jälkeen rajat pikku hiljaa lähtevät avautumaan (toivottavasti viimeistään) ensi vuoden puolella. Meille myöhempi ajankohta suunnata Malediiveille oli realistisempi vaihtoehto muutenkin, koska menemme naimisiin loppukesästä, jolloin saarilla on vielä sadekausi. Toivottavasti loppukesästä saamme jo viitteitä siitä, miltä matkailumahdollisuudet alkuvuodesta näyttävät.

shifaaz-shamoon-1113393-unsplash

Häiden jälkeen emme kuitenkaan tahtoisi palata välittömästi kotiin uuteen arkeen ja meillä on myös tuolloin molemmilla lukittuna viikko kesälomaa. Tästä syystä ajatus minihäämatkasta jonnekin lähemmän ja kovasti rakastamiimme kaupunkiolosuhteisiin tuntui luontevalta vaihtoehdolta meille.

Matkustamme yleensä muutenkin joka kesä Euroopassa, joten kesälomamatkan ajoittaminen heti häiden jälkeiselle viikolle sopi meille paremmin kuin hyvin. Ja näin olimme lukinneet suunnitelman niin kutsutusta minihäämatkasta, myöhemmin toteutettavan varsinaisen häämatkan lisäksi. Pyörittelimme mielessämme useita Etelä-Euroopan kohteita, joissa emme ole vielä vierailleet. Vahvimpina ehdokkaina mielessä meillä oli lopulta Italian Amalfin tai Sorrenton rannikko, sekä Portugalin rannikkokaupungit. Pääsimme suunnittelussa niin pitkälle, että seuraavaksi olisi ollut vuorossa sopivien lentojen ja aikataulun mukaisten hotelliöiden varaaminen.

vita-marija-murenaite-Bg8atM-RVuw-unsplash

Kotimaan matkailusta villi kortti

Sanomattakin selvää on, että olemme joutuneet luopumaan haaveistamme heinä-elokuisen Euroopan matkamme suhteen. Toivomme tietysti voivamme toteuttaa tuon matkan joskus myöhemmin vaikka sitten kesälomareissuna. Koska emme siltikään tahdo jäädä häiden jälkeen kotiin makaamaan, kotimaan matkailusta on tullut meille koronan pakottamana vaihtoehto.

Lähdemme siis häiden jälkeen kotimaiselle häämatkalle! Mihin ja millaiselle, siitä tulen kirjoittamaan lisää omassa postauksessaan. Sen verran kerron, että ajatus Etelä-Eurooppaan suunnittelemastamme lomasta toimi tässä inspiraationa ja lopputuloksena syntyi suunnitelma matkasta, jollaista tuskin olisimme ilman tätä kaikkea päätyneet koskaan toteuttamaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s