Häitä edeltävä yö: Hotel St. George

Hotel St. George vahvisti ilokseni hiljattain, että se avaa heinäkuun alussa ovensa palveluineen jälleen asiakkaiden käyttöön. Tämä tarkoitti nimittäin sitä, että suunnitelmamme häitä edeltävän päivän ja yön järjestelyistä toteutuvat juuri toiveidemme mukaan.

Varasin jo viime vuoden puolella muiden juhlapaikka- ja majoitusjärjestelyiden yhteydessä myös yön minulle ja kaasoilleni hääviikonlopun alkuun. Näin pääsemme toteuttamaan perinteen, jossa morsian ja sulhanen viettävät yön ennen häitä erillään sekä kohtaavat toisensa vasta alttarilla. Minulle yöpyminen kaasojen kanssa on myös tärkeä symbolinen tapa viettää viimeistä iltaani neitinä, sekä mahdollisuus hengähtää ja nauttia hääviikonlopusta kokonaisvaltaisesti.

Kuva: Mikko Ryhänen
Kuva: Mikko Ryhänen

Hotellin valinta ei ollut vaikeaa, oikeastaan olisin saattanut jopa pettyä hieman muihin vaihtoehtoihin mikäli tämä kyseinen ei olisi jostain syystä onnistunutkaan. Meillä on vihkiminen Vanhassa kirkossa ja toissavuonna avattu Hotel St. George sijaitsee sopivasti aivan toisella puolella tietä. 1800-luvun vuosikymmenten ajalta peräisin oleva rakennus on upea arvokiinteistö, jonka moderni sisustus sopii vaativaankin designin ystävän makuun.

Olen usein haaveillut pääseväni yöpymään tuohon hotelliin, jonka monet muut palvelut ovat tulleet hyvin tutuksi. St. George Care Spa on ehdoton suosikkikauneushoitolani, johon suuntaan mieluusti muutaman kerran vuodessa rauhoittumaan ja hemmottelemaan itseäni. Olen menossa sinne nytkin taas saunomaan, uimaan ja kasvohoitoon muutama viikko ennen häitä, joten kiva päästä jo ennalta fiilistelemään lähestyvää hääviikonloppua.

Alakerran leipomokahvilasta ja -myymälästä olemme usein Peetun kanssa hakeneet korvapuustit tai muut leivonnaiset viikonloppukävelyllä. Hotellin Wintergarden-baarin tiloissa on puolestaan juhlittu ystäväni karonkkaa tai piipahdettu lasillisella työkavereiden kanssa.

Kuva: Hotel St. George
Kuva: Hotel St. George
Kuva: Hotel St. George

Nyt meille on kaasojen kanssa varattu hotellista Atelier-huone, joka vaikuttaa juuri täydelliseltä meidän tarpeeseemme. Pääsemme häitä edeltävänä iltana nauttimaan hotellin spa- ja saunaosastosta sekä yhteisestä ajasta kaikessa rauhassa. Ehkä otamme lasilliset saunomisen lomassa tai myöhemmin illalla hotellin upeassa baarissa.

Myös aamun valmistautuminen onnistuu kätevästi suoraan huoneessamme lähes vihkiaikaan saakka. Huoneen ikkunoista näkee suoraan vihkikirkkomme ja sieltä onkin ihana seurata päivän aiempien vihkimisten vieraita, tai ehkä jopa omien vieraidemme saapumista kirkkoon.

Kuva: Mikko Ryhänen
Kuva: Mikko Ryhänen

On helppo todeta, että tämä on täydellinen majoitusvaihtoehto keskustassa vihittävälle morsiamelle! St. George tarjoaa myös hääpareille tarkoitettua hääyöpakettia, mihin suosittelen lämpimästi tutustumaan mikäli kaipaa laadukasta majoitusvaihtoehtoa hääyöksi. Meidän hääyö vietetään jo toisaalla, mutta olen todella iloinen että pääsemme tyttöjen kesken kokemaan tämän hotellin tarjonnan yhtenä elämäni jännittävimmistä illoista.

Postauksen kuvat: St. George materiaalipankki

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Häitä edeltävä yö: Hotel St. George

  1. Meillä on tismalleen sama suunnitelma! Yövymme kaasojen kanssa Atelier with Balcony -huoneessa häitä edeltävän yön ja häiden jälkeen olemme sulhasen kanssa hääyön ja vielä sitä seuraavan yön myös St. Georgessa 🙂

    Tykkää

    1. Ihan mahtavaa! Hääyö St. Georgessa olisi varmasti myös ihana, mutta meille helpoin vaihtoehto oli Kämp kun siellä kuitenkin myös juhlimme. Kiva toisaalta kokea molemmat hotellit samana viikonloppuna!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s