Kotimaan häämatka

Mikäli alkuperäinen suunnitelmamme olisi pitänyt kutinsa, olisimme tasan kuukauden kuluttua lopettelemassa häidemme jälkeistä Portugalin minihäämatkaamme. Meidän piti lähteä koluamaan Lissabonin trendikkäitä ravintoloita ja viinibaareja ja golfaamaan Atlantin rannikolle, mutta eräs nimeltä mainitsematon maailmanlaajuinen pandemia pitkitti suunnitelmien lyömistä lukkoon liian pitkään. Eipä tuon matkan toteuttaminen vieläkään olisi mahdollista.

Meille oli alusta asti selvää, ettemme halua heittää häiden jälkeisiä lomaviikkojamme ”hukkaan”, vaikkei suunnittelemamme matka tänä vuonna onnistuisikaan. Arkemme on meidän molempien mielestä varsin ihanaa, mutta ajatuksena paluu kotiin pesemään pyykkiä heti häiden jälkeen tuntui meistä vieraalta ja halusimme löytää keinon jatkaa hääkuplaa juhlien jälkeen vielä hetken, tekemällä jotain erityistä ihan kaksin, tuoreena avioparina.

Sotkamon Katinkullassa tasan vuosi ennen hääpäiväämme ❤

Olemme molemmat aloittelevia mutta intohimoisia golffareita. Itse asiassa golf on yksi harvoista yhteisistä liikunnallisemmista harrastuksistamme ja olemme vieläpä aloittaneet lajin yhdessä. Laji on mitä parhain tapa nauttia rauhallisesta liikunnasta ulkoilmassa, viettää aikaa rauhassa ja tehdä jotain yhdessä. Tämän alustuksen ja postauksen teemakuvituksen jälkeen ei lienee kovinkaan vaikeaa arvata, mikä on kotimaan häämatkamme kohteiden yhteinen nimittäjä? 😉

Me suuntaamme siis häiden jälkeen kiertämään muutamia eteläisemmän Suomen golf-kohteita! Samalla aiomme nauttia parista kotimaamme kaupunkikohteesta ja niiden tarjonnasta ravintoloineen ja hotelleineen. Häiden jälkeinen viikko kulutetaan syömällä ja nukkumalla hyvin, sekä tahkomalla maamme kauneimpiin kuuluvia golf-kenttiä yhdessä tuumin. Aika tulee lentämään kuin siivillä, sen tiedän jo nyt.

Ystävien kanssa juhannuksena Siilinjärven Tarina Golfissa

Vaikea uskoa, että olisimme keksineet juuri meille sopivampaa tapaa viettää minihäämatkaa nykyisten olosuhteiden rajoissa. Tulen varmasti kertomaan matkasta kuvapäiväkirjojen muodossa myös täällä blogin puolella. Jaan myös majoitus- ja ravintolavinkkini vierailemistamme kohteista, sillä olemme onnistuneet varaamaan varsin lupaavalta vaikuttavia huoneita ja ravintoloita.

Ah, tuskin maltan odottaa tätä reissua! Tunsin oikein perhosia vatsassani, kun tein varauksia ravintoloihin uudella sukunimelläni. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s