Häiden aamu

*** Kuvissa näkyvät hääkimppu ja hiuskukat ovat osa kaupallista yhteistyötä Home in Gardenin kanssa ***

Hei ja pitkästä aikaa! Osa blogin Instagram-tilin seuraajista taisikin huomata, että vietimme juuri ensimmäistä hääpäiväämme. Uskomatonta, kuinka nopeasti aika kuluu! Elämä on kuljettanut myös meitä ensimmäisenä aviovuotenamme uusien tuulien pariin, niistä ehkä lyhyesti lisää myöhemmin. Blogi on ollut usein mielessäni ja päätin vakaasti palata vielä kertomaan tänne kuvien kera, miten lopulta saimme viettää tähänastisen elämämme parhaan ja onnellisimman päivän.

Kysyin myös Instagramissa, vieläkö jaksatte tutustua häihimme pala palalta vai olisiko parempi jakaa kertakooste koko päivästä. Pilkottu lähestymistapa sai selkeästi enemmän suosiota, joten edetään siis tulevissa postauksissa päivän tapahtumissa asia kerrallaan. Kieltämättä tämä on myös minulle helpompi tapa lähestyä hääpäivän muistelua, sillä pelkästään valokuvaajan taltioimia kuvia meille kertyi reilusti yli 700. Niistä saa aika kattavan kuvapäiväkirjan tänne blogiinkin. Ehkä sitä kertakoostetta kaipaaville voin tehdä aivan lopuksi vielä koontipostauksen, johon linkitän nämä eri palat kiinnostuneita varten mukaan.

Kuva: Patrick Karkkolainen

Hääaamu alkoi aikaisin, mutta rauhallisissa merkeissä

Kuten kerroin, vietimme kaasojeni kanssa häitä edeltävän yön ja aamun Hotel St. Georgessa. Nukuin hotellin pehmeissä lakanoissa yllättävän hyvin, mutta aamuvirkkuus ja jännitys tulevan päivän tapahtumista kieltämättä herättivät minut hyvissä ajoin kuuden pintaan ennen kellon soittoa. Sain kaikessa rauhassa makoilla hetken sängyssä ja fiilistellä tulevaa.

Heti kello 7.00 alkoi tapahtua, kun huoneeseen saapuivat sekä huonepalvelun kattava ihana aamupala ja Irina Arvokas, joka huolehti sekä minun että kaasojeni kampauksista ja meikeistä. Istahdimme kukin vuorollamme Irinan kampauspenkkiin ja nautimme samalla yhdessä aamupalaa pitkän kaavan kautta. Suosittelen lämpimästi aamiaisen tilaamista huoneeseen hääaamuna, koska näin kenenkään ei tarvinnut erikseen käydä yksin tai kiireessä hotellin alakerrassa seisovassa pöydässä.

Aamun edetessä alkaa tapahtua

Onneksi olimme varanneet aamun valmistautumiseen ruhtinaallisesti aikaa, niin sain oikeasti nauttia tapahtumista ympärillämme. Puhelimeen tulvi kauniita viestejä ystäviltä läheltä ja kaukaa, samalla kun rakkauslaulujen täyteinen soittolista soi huoneen kaiuttimissa.

Laittautumisen ohessa vastaanotimme lisää mieluisia vieraita. Home in Gardenin ihana ja taitavaakin taitavampi Maria kävi nimittäin itse tuomassa minulle hääkimppuni sekä kukkia, jotka olin toivonut kiinnitettäväksi minun sekä kaasojen hiuksiin. Meinasin pyörtyä onnesta nähdessäni hääkimppuni, sillä se oli vastasi täydellisesti kaikkia toiveitani ja unelmiani. Vieläkin muistelen lämmöllä tuota upeaa kimppua, jonka otin jopa kotimaan häämatkalle mukaan (kimppu muuten myöskin kesti upeana koko häiden jälkeisen viikonkin).

Kuva: Patrick Karkkolainen
Kuva: Patrick Karkkolainen

Myös valokuvaajanamme toiminut Patrick saapui sopivasti juuri silloin, kun minun meikkiäni viimeisteltiin. Pääsimme ikuistamaan aamun valmistautumisen kaasojen kanssa kaikessa rauhassa. Kaasojen silkkiaamutakit olivat kiitoslahja minulta, kun taas minä sain kauniin valkoisen Bride-tekstillä koristetun aamutakin lahjaksi polttareissani. Kuinka ihanasti ne sopivatkaan näihin aamun kuviinkin!

Kilistelyjen jälkeen tuli aika ryhtyä pukeutumaan. Ajattelin jakaa oman häätyylini tarkemman esittelyn omaan postaukseensa, joten jatketaan siitä ensi kerralla!

Kuva: Patrick Karkkolainen
Kuva: Patrick Karkkolainen
Kuva: Patrick Karkkolainen
Kuva: Patrick Karkkolainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s