Polttarikirje

Sain viime viikonloppuna kaasoiltani polttarikirjeen(!!!), mikä tuli kyllä täysin puskista. Nyt minullekin on jollain tapaa todellista, että polttarit lähestyvät ja pääsen juhlimaan viimeisiä aikojani neitinä lähimpien ystävieni kanssa.

Tietysti olin osannut odottaa, että ennemmin tai myöhemmin pääsisin juhlimaan omia ja samalla elämäni ensimmäisiä polttareita. Peetun juhlat on kuitenkin siirretty bestmanien toimesta virallisesti häiden jälkeiseen aikaan, mikä sai minutkin miettimään, juhlimmeko sittenkään nykyisen tilanteen takia tyttöporukassa ennen häitä. Uskon, että kaikki on kuitenkin huomioitu kaasojen toimesta järjestelyissä parhain päin!

En ole koskaan elämässäni kokenut minulle suunniteltuja yllätysjuhlia tai jotain niihin rinnastettavaa. Niinpä kerroin jo kauan sitten kaasoille toiveestani pitää mahdollisimman suuri osa polttareista salaisuutena viimeiseen hetkeen asti. Hyvää työtä he ovat tähän asti tehneet, sillä kuten kerroin tuli kirje minulle täydellisenä yllätyksenä – eikä sen sisältökään paljasta liikoja. Edelleen siis odotan lähestyvää hetkeä täydellisessä tietämättömyydessä, mikä on aika ihanaa.

Kirjeessä on erikoisia viittauksia lähestyvään synnytykseen, loppuodotukseen ja sairaalakassin pakkaamiseen. En halua liikaa spekuloida, mutta joko sanavalinnat viittaavat jonkinlaiseen polttariteemaan tai sitten ne toimivat täytenä hämäyksenä tietämättömälle morsiamelle. Tytöt kyllä tulevat varmasti pitämään juhlat minun näköisinäni, joten mitään turhan pitkälle vietyä naamiaisteemaa tai nolausleikkejä en osaa ainakaan odottaa, vaikka hauskaa tulemmekin varmasti pitämään.

Pakkauslistasta on täysin mahdotonta päätellä kovinkaan paljoa, mutta oikein hyvältähän tämä vaikuttaa:

  • Vapaavalintainen kokovalkoinen asu
  • Hygienia- ja ehostautumisvälineet
  • Suomen kesä on arvaamaton >> varaudu joka säähän
  • Mukavat sekä fiinimmät kengät
  • Vaatteet rentoon oleiluun
  • Yöpuku
  • Vaihtovaatteet (esim. alkkarit :D)

Huh, täytyykin alkaa pakkauspuuhiin! Vapaavalintainen kokovalkoinen asu tarkoittaa todennäköisesti minun kohdallani sitä, että pakkaan 4-5 erilaista valkoista asukokonaisuutta, ihan vaan varmuuden varalta. 😀

Jännittää!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s