Hääblogipäivä Hotel Sveitsissä

*** Hääblogipäivän meille tarjosivat seuraavat yhteistyökumppanit: Hotel Sveitsi, SeikkailuSveitsi, Superpark Sveitsi, WayOut Sveitsi, Kontion Mehu, LuonkosEATfinlandHavu ja HelmiLinnan MarenkiFesta ZannoniEvelynn BeautyHäät-lehtiMennään NaimisiinLyyli Bridal & Wedding & Jotain Uutta -podcastLove Me DoCalligraphen ja Food. Kaikki postauksen kuvat ValoFilms ***

Vietimme pari viikkoa sitten hääbloggaajien omaa hääblogipäivää Hotel Sveitsissä. Itselleni tämä oli toinen kerta hääblogipäivässä, ensimmäisen ajankohtana kun en itse vielä ollut edes kihlautunut joten blogini on perustettu vasta sen jälkeen. Vetovastuussa oli tällä kertaa Hastaghäät -blogin valovoimainen ja ihana Elli, joka järjesti meille kertakaikkisen mahtavan päivän!

bloggaritSVEITSI (453)

bloggaritSVEITSI (283)

Kokoonnuimme aamupäivästä osallistujien kanssa Hotel Sveitsin aulaan, mistä suuntasimme ensimmäisenä yhteen hotellin sviiteistä nauttimaan lasilliset lehtikuohua. Lehtikuohu on ehdoton suosikkini alkoholittomaksi kuohujuomaksi! Täytyykin selvittää, mikäli saisimme omiinkin häihimme tämän herkullisen juoman alkoholittomaksi versioksi alkumajoihin. Lasillisten yhteydessä vaihdoimme kaikkien kesken tuoreet kuulumiset ja suuntasimme Hotel Sveitsin tarjoamalle lounaalle.

Lounaan jälkeen saimme kierroksen hotellin kauniissa huoneissa ja juhlatiloissa. Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta Hotel Sveitsissä ja kauniisti entisöidyt tilat tekivät kyllä minuun vaikutuksen.

bloggaritSVEITSI (106)

bloggaritSVEITSI (108)

bloggaritSVEITSI (102)

bloggaritSVEITSI (427)

bloggaritSVEITSI (446)

Meille oli varattu loppupäiväksi oma tila yhdestä hotellin kauniista ja persoonallisista neuvotteluhuoneista. Vietimme pitkän tovin höpötellen bloggaajien kesken samalla, kun herkuttelimme upeilla juustokakuilla ja hedelmillä kuohuvan kera.

bloggaritSVEITSI (489)

bloggaritSVEITSI (330)

bloggaritSVEITSI (512)

bloggaritSVEITSI (351)

bloggaritSVEITSI (414)

Iltapäivän edetessä vuorossa oli aivan ihastuttavan Havu ja Helmi -nimisen yrityksen workshop, jossa pääsimme taiteilemaan minikimppuja vesiväreillä. Siveltimeen totuttelu vei aikansa ja useamman harjoituksen, mutta kyllä me vain saimme melkoisia teoksia lopulta aikaiseksi! Näytin kotiin päästyäni Peetulle maalaamani kimput ja hänkin kehui lopputulosta kovasti. Workshop tarjosi ihanaa inspiraatiota myös omia kutsujamme ajatellen.

bloggaritSVEITSI (257)

bloggaritSVEITSI (141)

bloggaritSVEITSI (587)

bloggaritSVEITSI (209)

Päivän loppupuolella Lyyli Weddingin & Jotain Uutta -podcastin takana olevat Nelli ja Laura esittäytyivät meille ja kertoivat hieman taustoja uuden juuri lanseeratun palvelunsa takana. Lyyli Wedding on uudenlainen hääyhteisö, joka tarjoaa tuleville morsiamille vertaiskokemuksia sekä ihastuttavia tapahtumia samanhenkisten ihmisten kanssa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu, joka kieltämättä houkuttelisi hiukan itseänikin!

bloggaritSVEITSI (25)

bloggaritSVEITSI (523)

bloggaritSVEITSI (492)

bloggaritSVEITSI (493)

Lopuksi täytyy esittää erityiskiitos päivän seuran lisäksi vielä Ellille ja päivän yhteistyökumppaneille, jotka tarjosivat meille aivan huikean goodiebagin kotiinviemisinä. Elli oli vieläpä itse koristellut meille aivan ihanat kangaskassit, joille taatusti tulee käyttöä vielä useaan otteeseen!

bloggaritSVEITSI (527)

Mukana hääblogimiitissä olivat seuraavat blogit:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s