Kaasojen mekot

Kaasojen mekot löytyivät perusteellisen pohjatyön jälkeen jopa hieman yllättäen ensiyrittämällä kevättalvella. Sain vihdoin kaivettua mekoista ottamani kuvat kameran muistikortin syövereistä ja halusin ehdottomasti näyttää mekot henkarilla esiteltynä täällä blogissakin.

Minusta on ihanaa, että olemme olleet kaasojen kanssa kaikki kolme pitkälti samoilla linjoilla heidän tyylinsä suhteen meidän hääpäivälle. Molemmat tiedustelivat minulta varovasti jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, oliko minulla mahdollisesti jotain toiveita heidän tyylistään. En ole halunnut sanella liikaa toisten pukeutumista, mutta tiettyjä toiveita minulla toki oli.

Minulle oli selvää, että kummankin kaason täytyi saada valita itse oma mekkonsa. Olimme kaikki kolme yhdessä samaa mieltä siitä, että pitkä puku sopisi sekä meidän häiden mutta ennen kaikkea myös kummankin kaason omaan juhlatyyliin kaikista parhaiten. Häiden värimaailmaan sointuen, vaalean nude ja samppanjan sävymaailmakin osoittautui luonnostaan kaikkien suosikkivärivaihtoehdoksi, vaikka toki mietimmekin alkuun väripaletin kautta myös mahdollisesti vihreitä mekkoja.

Minusta kaasojen, jotka ovat kuitenkin aikuisia ihmisiä ja kumpikin omia yksilöitään, ei tarvitse missään nimessä pukeutua pakon edessä keskenään samanlaisiin mekkoihin. Kaasoni ovat rakenteeltaan hyvin erilaisia ja lähdimmekin yhdessä tuumin mekkojen etsinnässä liikkeelle siitä ajatuksesta, että kummallekin etsitään mieluisa ja itseä parhaiten pukeva mekko samassa värimaailmassa.

Tytöt tilailivat parista verkkokaupasta alkuvuoden puolella useampia mekkoja sovitukseen. Pidimme mekkojen sovitteluillan Oulun häämessujen reissuni yhteydessä ja pääsimme toden teolla yllättymään – tismalleen sama mekko sopi parhaiten kaikkien vaihtoehtojen joukosta kummallekin! Siksipä meidän kaasoilla on kuin onkin lopulta upeat, keskenään samanlaiset puvut häissämme.

Kaasojen mekot löytyivät Asokselta ja ainakin joitain kokoja näyttäisi edelleen olevan saatavilla. Me tilasimme saatavuuden (ja toisen kaasoni) takia tall-malliston version mekosta molemmille ja ompelutaitoinen äitini auttaa vielä mekkojen istuvuuden ja pituuden viimeistelyssä ennen juhlapäivää.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s