Videotutorialeja häämeikkiin

Häähulluuden ohella suhtaudun varsin intohimoisesti kosmetiikkaan ja kauneuteen. Katsonkin netissä mielelläni erilaisia kauneus- ja meikkiaiheisia videoita. Moni kauneusguru on tehnyt omalle Youtube-kanavalleen video-ohjeita kauniiseen häämeikkiin. Keräsin tähän muutamat omat suosikkini inspiraatioksi.

Ajattelin itse hyödyntää näitä vinkkejä ja ohjeita kihlajaismeikissäni, jonka tulen tekemään itse. Kihlajisethan ovat muutenkin mainio syy fiilistellä morsiushenkisiä meikkejä, kampauksia ja asuja, kun itse hääpäivää joutuu vielä odottelemaan.

Itse hääpäivänä en halua stressata meikin tekemisestä itse kun kaikki muutenkin varmasti jännittää jo valmiiksi. Ehkä näistä voi kuitenkin hakea hieman inspiraatiota siihen, millaista meikkiä toivon hääpäivän meikkaajalta.

Chloe Morello

Tämä australialainen kauneusvaikuttaja meni itsekin hiljattain naimisiin. Monien muiden ammattilaisten tapaan hän suunnitteli sekä teki itse oman häämeikkinsä ainakin osittain ja jakoi koemeikistä oheisen videon ohjeineen myös Youtube-kanavallaan.

Tästä videosta nappaan varmasti kihlajaismeikkiin Chloen suositteleman meikkivoiteen (Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup). Se kuuluu kestävyytensä, peittävyytensä ja koostumuksesta ansiosta myös omiin suosikkeihini, eikä koskaan petä pitkänäkään juhlapäivänä. Myös ruskea rajausväri sekä nestemäisen silmänrajauksen pehmennys luomivärillä luo minusta kauniin romanttisen ilmeen sinisiin ja vihreisiin silmiin. Musta rajaus on helposti turhan kovan näköinen, etenkin minulla kun olen niin vaalea väreiltäni.

Desi Perkins

Desi Perkins on yksi Youtube-suosikeistani, etenkin mahtavan huumorintajunsa ansiosta. Hän on myös erittäin hyvä opastamaan ja selittämään erilaisia tekniikoita tai tuotteisiin liittyviä ominaisuuksia.

Tällä videolla Desi tekee ajattoman ja todella kauniin häämeikin. Tässä meikissä on ihana värimaailma. Myös Desi muuten luottaa häämeikissä ruskeaan rajaukseen.

Melissa Alatorre

Meikkitaiteilija Melissa Alatorre on mielestäni uskomattoman lahjakas ja miellyttävän oloinen tubettaja. Tässä on hänen näytteensä ajattomasta häämeikistä.

Melissan käyttämät viileämmän ruskean sävyt sopivat varmasti suunnittelemaani syksyiseen kihlajaismeikkiin täydellisesti. Tähän tai vastaavaan luomivärityyliin tosin yhdistän varmaan itse pehmeämmän ruskean rajauksen. Kissansilmärajaus ei oikein sovi omaan silmäni muotoon, ellei se sattumalta onnistu täydellisesti. Voisin myös hyvin kuvitella käyttäväni luonnollisia ripsitupsuja kihlajaismeikin viimeistelyssä, etenkin kun tiedän että haluan päivästä paljon kuvia muistoksi.

Elanna Pecherle

Upea Irlannissa asuva kanadalainen Elanna Pecherle muistuttaa seuraamistani kansainvälisistä kauneustubettajista väreiltään minua eniten. Hänen videoistaan saan siis usein hyvän kuvan erilaisten sävyjen sopivuudesta itselleni.

Elanna jakaa oman häämeikkinsä tällä videolla. Elannan erikoinen vinkki on muuten käyttää irtopuuteria meikkivoiteen alla erityistilaisuuksissa, mikä lisää meikkipohjan kestoa helposti rasvoittuvalla iholla. Missään nimessä en tätä kikkaa lähtisi itse käyttämään, mutta ehkä se toimii jollekin. Elannan silmissä käyttämät lilan sävyt taas voisivat hyvinkin toimia minun sinivihreille silmilleni, kylmän ruskeaan luomiväriin yhdistettynä.

***

Toivon, että tykkäsitte näistä jakamistani videoista ja että niistä olisi hyötyä myös jollekin muulle. Ainakin itse sain näistä paljon inspiraatiota omaan kihlajaismeikkiini. Lisäksi muiden häämeikkeihin tutustuminen antaa minusta hyvän käsityksen siitä, millaisen lopputuloksen voisin haluta itselleni sitten h-hetkä varten.

Aion varmasti kokeilla videoilla esitettyjä vinkkejä ja värejä jo ennen kihlajaisia. Katsotaan, saisinko aikaan sellaisen koemeikin, josta kehtaisin jakaa kuvat ja käyttämäni tuotteet täällä bloginkin puolella. Edes muistoksi itselleni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s